taner senin yüksek yerlerde tandıkların olduğuna inanıorum :p
hadi bi el atıver şu olaya...:))
şimdi kafam iyi yatıp kalkam ayılam el atcam olaya:)ayrıca bağlantılarımı ifşa etme lütfen:)
1~ 279 gün
barış baykul
Eskisi gibi güzel bayanların bulunmamasından da kaynaklanıyor olabilir:)
1~ 279 gün
lithium
sende mi brütüs..:) (böle yazılıodu di mi:p)
barış baykul demis ki:
Eskisi gibi güzel bayanların bulunmamasından da kaynaklanıyor olabilir:)
1~ 279 gün
redeyed
Valla ben yeniyim...ne yalan söliiim herkes kendi aleminde gibi...ama yinede memnunum burdayım...
1~ 279 gün
exitus
ben de oyleym katılıyorm:)
redeyed demis ki:
Valla ben yeniyim...ne yalan söliiim herkes kendi aleminde gibi...ama yinede memnunum burdayım...
artık başlıklarda eskisi gibi hır gür olmuyo ondan da kaynaklanabilir:p ayrıca açılan başlıklarda üç beş kişi kendi aleminde güne gelmiş hanım modunda sohbet havası estirince insanın onların arasına girip yazası gelmiyor.. dolayısıyla kantine yazası gelmiyo ve gruplarda iki muhabbete katılıp çıkış butonuna basıyor.
nasıl gerekçe ama? ben yaptım oldu :p güzel uydurdum. hatta haklılık payım yok değil:D :D
2~ 278 gün
cigdém
kimse yok muuuuuu :))
1~ 278 gün
cigdém
daha yazarken alkışlayabilen bi teknolojiyi ben de alkışlamak istiyorum :) kim olduğunu bilsem, hemen alkışlıcam :))
1~ 278 gün
cigdém
biri bu başlığı bööle bekliyo bence, ya da sayfada bi hata var :D
1~ 278 gün
cigdém
yuhhh :DD
1~ 278 gün
souvereign jr.
bence admin alkışlıyo :D
1~ 278 gün
cigdém
:)) olabiler mi :D egemen noluyooo :DD
1~ 278 gün
cigdém
bak gene oldu, daha yazarken alkışlandım, ben acu diyorum :))
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/15836
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!