ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
biraz abartmışlar gibi mi? sonuçta adam cumhurumuzun başkanı. istesek de istemesek de
516 Kasım 2007 14:56
obsesif-kompulsif
ya olacak iş mi..herşeyin bir sınırı var..acaba genelkurmay başkanı için de benzer karikatürleri çizebilirler mi?...
516 Kasım 2007 14:58
aslan67
Ellerine sağlık..Türkiye'nin Cumhurbaşkanı durması gerektiği yeri bilmeli..Zamanında bizim ayağımıza gelirlerdi şimdiyse biz onların..Hey yavrum hey..
616 Kasım 2007 14:58
asmode
ya yapmayın yaa daha düne kadar bizim cumhurbaşkanımız diil diyen bu millet sayın cumhurbaşkanının bu dalkavukluğunu da nasıl normal karşılar anlamıyorum az bile yapmışlar bnce maymun yapıp sirke koysalar daha ii olurdu
416 Kasım 2007 15:01
aslan67
İyi o halde Bush için de Amerika Basını bu tür şeyler çizmesin madem en tepedeki kişiyse..O zaman bu adamlar istediği gibi at koştursun kimse de tepki vermesin..
216 Kasım 2007 15:01
solitary man
valla bencede ellerine sağlık... giden ayıp etmemişte.. çizen mi etmiş? süper olmuş bence.. görünen köy klavuz iztemez zaten..
416 Kasım 2007 15:03
comandante
Bakalım 11. de RTE gibi hazımsızlık yapıp karikatüristi ve dergiyi mahkemeye verecek mi?
116 Kasım 2007 15:05
peter pan
bana kalırsa kimse ülkesinin cumhurbaşkanını bu şekilde dalga geçerek küçük düşürmemelidir. ama şu da var ki, abdullah gül'ün yaptığı pek hoş durmamış, prestij kaybettirmiştir ülkemize.
ha bi de ben karşı olsam da, böyle şeylere kızmamak lazım. hele ki mahkemeye vermek gibi olaylar(ki yaşandı daha önce) çok yanlış olur. diğer bazı arkadaşların da dediği gibi, bu tür karikatürler bir çok ülkede çizilip yayınlanıyor. diktatörce davranıp bu tür karikatürleri yasaklamak, engel olmaya çalışmak demokrasiye ters düşer. gerçi bizim ülkemiz ne kadar demokratik orası da ayrı bi konu tabi...
16 Kasım 2007 15:13
jfm_yılmaz
harika olmuş adam otel odasında kendi posterini astırmış atatürk resmi yok sanki arabistan burası böle cumhurbaşkanı ancak türkiyede olur yazık walla
116 Kasım 2007 15:17
uaxoy
ne kadar sevmesem de abdullahı...bi ülke cumhurbaşkanını bu kadar saymazsa diğer ulkeler niye saysın
416 Kasım 2007 15:18
sprue
Nasıl oluyor da yakıştırıyorsunuz anlamıyorum. İnsanda biraz şahsiyet olması lazım. Kalkıp da kendi cumhurbaşkanımızla bu şekilde alay ediyoruz. O senin ülkeni temsil ediyor. Kötü temsil ettiğini düşünsen bile bu şekilde davranmak ne kadar doğru. Garip ya. Gerçekten garip.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/15830
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.