ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
Diyelim ki hayatınızda birisi var ve hoşlanıyor,seviyor onu çok önemsiyorsunuz ama ailesi ailenize uymuyor bu durumda ne yaparsınız?
Örneğim modern bir aileniz var ama sevgilinizi nişanlınızın vs...ailesi kapalı
yada tam tersi siz mazbut mutasıp kapalı bir dünyada büyümüşsünüz ailesi ise tam tersi anti-muhafazakar yada çok modern.
Bu aşkı devam ettirirmisiniz geliceğide düşünerek yoksa başlamadan duygularınızı içinize gömüp ayrılırmısınız?
Yorumlarınızı bekliyorum...........
16 Kasım 2007 13:29
dogujan
çokta pipimde
116 Kasım 2007 13:40
luca leotardo
Boşanmak için iyi bahanedir...
16 Kasım 2007 13:41
psikolojik manyak
benim hiç ailem olmadı
316 Kasım 2007 13:47
aslan67
Öncelikle iki ailenin birbirini tanıması,uyuşması için elimden geleni yaparım;ama baktık ki olmuyor,sevgi engel tanımaz diyerek,sevgilim olacak kişi ve benim ekonomik gücümüz de iyiyse beraber yola devam ederiz..Ekonomik gücümüz iyi olmasa da kendi yağımızda kavruluruz,bir zaman sonra elbet refaha çıkılır..Ki benim ailemde böyle bir sorun olacağını sanmıyorum..Biz karşı aileden daha iyi durumda olsak bile büyüklerimizden kimseyi küçümsememeyi öğrenmişizdir..Eğer karşı ailenin durumu bizden iyi olur da bizi hor görmeye kalkarlarsa ve de sevgilim olacak kişi de herhangi bir cesaret örneği gösteremeyip etkisiz kalırsa selametle..
16 Kasım 2007 13:48
°•t£ññur°•
ailelerin uyusması çok önemli eğer uyuşmuosa ilerde mutlaka sorun çıkar ...
sevgilimle beraber her gücün üstesinden gelırız bi düşünceyede katılmıyorum sevgilim dediğim insanla ilerde evlilik düşüncem varsa tabi mutlaka aileler uyuşmalı
116 Kasım 2007 14:24
aslan67
ee zorladın aileler uyuşsun diye olmuyor..son kararın ne olacak,sevdiğin halde sevgilinden vaz mı geçeceksin?
°•t£ññur°• demis ki:
ailelerin uyusması çok önemli eğer uyuşmuosa ilerde mutlaka sorun çıkar ...
sevgilimle beraber her gücün üstesinden gelırız bi düşünceyede katılmıyorum sevgilim dediğim insanla ilerde evlilik düşüncem varsa tabi mutlaka aileler uyuşmalı
16 Kasım 2007 14:30
tutaste
bir çok örneğini gördüm..
hatta o örneklerden biri de bugün refaha ermek üzere..kuzenim bugün evleniyor..anlatayım:
kız tarafı,yani bizim taraf gayet açık..beni görenler bilir,kızımız benden daha açık.!boyalı saçlar,makyajlar,bel dekoltesi,göğüs dekoltesi,sırt dekoltesi,kısa etekler vs...
erkek tarafımız ise kapalı..yani epey bi kapalı..
kızmız okumuş öğretmen olmuş,hala okuyor çocuk psikoloğu olacak,ayrıca çalışıp parasını kazanıyor..oğlumuz okulu bırakmış kargo şirketinde çalışıyor..
sürer gider bu örnekler..ama gelin görün ki kızımız ve oğlumuz bütün bunlara rağmen evleniyor..iki ailenin de karşı çıkmasına rağmen üstelik!!
ee zorladın aileler uyuşsun diye olmuyor..son kararın ne olacak,sevdiğin halde sevgilinden vaz mı geçeceksin?
ben bıraz mantıklı bi insanım galiba sevgilim olacak insanla ilerde sonu oldguna inandgım bi beraberlk secersem saten ilk basta aileler uyusmustur daha sonra böle bı berabrlği devam ettırırım .yanii ben bugune kadar kımseye o denlı aşık olmadım olcagımıda sanmıorum çünkü ne istediğimi biliıorum seçim yapmak zorunda kalmam anladın:))
16 Kasım 2007 15:12
tutaste
büyük konuşmamak lazım..
16 Kasım 2007 15:28
thalia
evet ailelerin uyuşması önemli bir yerde ama uyuşmuyor ve ben evlenecegim insanı gerçekten çok seviyor ve onunla böyle bir karar almışsan bu durumda da ailelerin de bizim için biraz anlayışlı olmalarını beklerim ..hemen ayrılma gibi bir düşüncem olmaz ...... :)
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/15827
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.