uysalhan80 demis ki:
20 yaşında bir insanın ne kadar ard niyeti olabilir. daha dünyaya gözlerini açmamış ki. daha kötülük görmemiş. kötülük yapmaya, ardniyet taşımaya hiç bir sebepleri yok onların. üzüldüğüm nokta bu yapılanın ne kadar yerinde olduğu düşüncesi ile yapıldığıdır. insan haklarının bu söylemlerle ayaklar altına alındığı bir tarihin sayfalarından bile geçmemişler çünkü.
Gerçekten... gel de bu insanların duygularını, masumiyetlerini sömürenlere öfke duyma.
15 Kasım 2007 23:15
uysalhan
kendini yaratıcı zannedenlere en büyük cevap; onların yapmaya çalıştıkları olmamak. ne diyordu descartes amca: düşünüyorum, o halde varım. fiziki var olmak yeterli olmuyor. ben bunu anlıyorum bu sözden. sorgulamayan, düşünmeyen; olmayandır. istenen ise varolmayanlar. oysaki varız değil mi. varlığımız bile rahatsızlık verici olmalı. verdiğim rahatsızlıktan dolayı memnuniyet duymayı yeğlerim öfke duymak yerine ...
115 Kasım 2007 23:22
comandante
Evet bence de sorgulayın düşünün biraz. neden asker teamüllerin dışına çıkarak böyle bir şey yapmak gereği gördü? Onun bunu yapmasına sebebiyet veren kişiler ve sebepler neler? Kime karşı bir güç gösterisiydi bu? Olaya tek yönlü bakmayın. Bu ülkjenin bu kadar önemli bir kurumu böylesine ''ince'' bir hareket yapıyorsa altında yatan şeylere bakmak onları görmek gerekir.
115 Kasım 2007 23:27
uysalhan
evet
kendi başlarına yapmadıklarını da biliyoruz zaten.
başkalarının düşünmesi sonucu olmuş belli.
hangi tarafında irdelenmesi gerektiği sorusunu kendi kendime sorgulayabiliyorum. ama aynı cevabı bulmuyoruz. sonuç bu comandante
15 Kasım 2007 23:32
væringjar
Sebeplerini hepimiz biliyoruz ama esas amaçlananın(belki onlar bile farkında değiller bunun) ne olduğunu farkedince bu sebeplerin sadece birer bahane olduğundan şüpheleniyor insan.
væringjar demis ki:
Sebeplerini hepimiz biliyoruz ama esas amaçlananın(belki onlar bile farkında değiller bunun) ne olduğunu farkedince bu sebeplerin sadece birer bahane olduğundan şüpheleniyor insan.
15 Kasım 2007 23:36
doomswar
yakında yeni trend slogan atmak olarak karşımıza gelebilir herkes şimdiden marka sloganlar atmaya çalşsın ....dalmak serbest...
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/15819
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.