küçük bir kız çocuğu demis ki:
en çapkın yönetmen Mustafa Altıoklar .. o olsun yönetmen :)
15 Kasım 2007 00:03
küçük bir kız çocuğu
tav değilim ki?! beğenmem hatta.. sen de beni naaptın Ömer :) çapkın olucam dediysem midesiz olucam demedim.. :)
15 Kasım 2007 00:05
peter pan
Neden buna rağmen hala o adamın ya da kadının yanında kalıyorlar peki?
Alan razı veren razı..
Bize kapıyı çarpıp gitmek düşer?:)
iyi de ortada belli bir ilişki yok, birçok ilişki var, genellikle çapkınlar ilişki yaşadığı kişilere, birden fazla kişiye yazdığını söyler mi? sonuçta bu da aldatmaktır. bir kişiyi değil, bir çok kişiyi aldatıyor. bize ne düşer? uyarmak, insanları yanlıştan döndürmek düşer. içinden geldiği gibi yaşa koçum, istediğini yap demek değil:))
15 Kasım 2007 00:08
aslan67
Hayır işte..Sen bayanların hislerinin ne kadar kuvvetli olduğunu hesaba katmıyorsun galiba?:)
Ben mesela çapkın bir hatunla ilişki yaşıyorsam anlarım..Ya sen?
anlamam diyorsan sözüm burada bitmiştir..sanık sizindir:)
ki inanıyorum ki anlarım diyeceksin:)
o zaman neymiş,alan razı veren razı:)
peter pan demis ki:
Neden buna rağmen hala o adamın ya da kadının yanında kalıyorlar peki?
Alan razı veren razı..
Bize kapıyı çarpıp gitmek düşer?:)
iyi de ortada belli bir ilişki yok, birçok ilişki var, genellikle çapkınlar ilişki yaşadığı kişilere, birden fazla kişiye yazdığını söyler mi? sonuçta bu da aldatmaktır. bir kişiyi değil, bir çok kişiyi aldatıyor. bize ne düşer? uyarmak, insanları yanlıştan döndürmek düşer. içinden geldiği gibi yaşa koçum, istediğini yap demek değil:))
15 Kasım 2007 00:11
küçük bir kız çocuğu
nefis denen bişi var.. çok zor değil hakim olmak..
115 Kasım 2007 00:11
aslan67
Eea anla işte benim önceden karşılaştığım güçlükleri:D
tav değilim ki?! beğenmem hatta.. sen de beni naaptın Ömer :) çapkın olucam dediysem midesiz olucam demedim.. :)
15 Kasım 2007 00:11
-suz
Taraflardan birisi dursun ki eşitlik bozulsun,heyecan olsun
15 Kasım 2007 00:13
küçük bir kız çocuğu
ama kararlıyım hatun kişi ve er kişi arasındaki bu dengesizliği bozmak adına bundan sonra ben de çapkınım..
15 Kasım 2007 00:14
aslan67
Çapkın adamın ben çapkınım demeye ihtiyacı yok,bütün hareketleriyle belli eder zaten:)
15 Kasım 2007 00:14
aslan67
Hadi hayırlısı:)
İlk kurban da 19 Kasım'da mı ortaya çıkıyor?:)
ama kararlıyım hatun kişi ve er kişi arasındaki bu dengesizliği bozmak adına bundan sonra ben de çapkınım..
115 Kasım 2007 00:15
peter pan
Hayır işte..Sen bayanların hislerinin ne kadar kuvvetli olduğunu hesaba katmıyorsun galiba?:)
Ben mesela çapkın bir hatunla ilişki yaşıyorsam anlarım..Ya sen?
sen de erkeklerin ne kadar inandırıcı olabildiğini hesaba katmıyorsun sanırım:)
benim çevremde çapkın çok, ve hepsi de çok güzel kandırıyolar kızları. iki üç kez yakalanıp ilişkileri bitenler oldu. hatunlar yakalarsa, öyle devam ettirmez çoğu zaman. gurursuz değil hepsi.
15 Kasım 2007 00:15
lithium
bi duşa girdim çıktım hala aynı sayfadasınız.. formdan düşmüşsünüz işte:D
ya ben çapkınlığın çeşit çeşit olduğuna inanıorum..bunun da cinsiyet bazında değerlendirilmesinden nefret ediorum..
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/15805
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.