şurada hatalı kısım parantez içindeki kısım.. hayır gayet piç oluyorlar.. orospu çocukları oluyorlar.. nezlimde..
küçük bir kız çocuğu demis ki:
isyanım var.. hatun kişi çapkın olunca anında adı kaşara çıkıyo ama er kişi çapkın olursa zampara oluyo.. afedersiniz ama piç oluyo ( iyi anlamda )
haksızlık ya..
114 Kasım 2007 23:39
peter pan
şurada hatalı kısım parantez içindeki kısım.. hayır gayet piç oluyorlar.. orospu çocukları oluyorlar.. nezlimde..
budur. katılıyorum. iyi bakana da şaşıyorum.
14 Kasım 2007 23:42
aslan67
çapkın olmayı savunmuyoruz..birazcık çevremize bağımlı olmadan yaşamayı savunuyoruz..ay şunu kestim melahat ne der..şunun yanağından öptüm ahmet ne tepki verir..gibi cümleler sarfetmememizi savunuyoruz..
peter pan demis ki:
çapkın olmayı mı savunuyosunuz? yuh diyorum size:)
peter pan
kimeydi bu soru?
küçük bir kız çocuğu demis ki:
beğenmedin mi kararlarımı..?
luteus
erkek kadın fark etmez ya :D herkes çapkındır... biraz ya da çok fazla :D dozunu bilmek lazım... ayrıca kız erkek fark etmez ama aldatma boyutunda ise iş başka tabi... sarmaz öyle hadiseler beni tav olurum... yakarım.
içinde bir yerlerde çapkınlık duyguları kol geziyorsa farklı davranmaya çalışma..
nasıl hissediyorsan öyle ol..
14 Kasım 2007 23:43
küçük bir kız çocuğu
herkesi kendin gibi zannetmek büyük bir yanılgı işte..
14 Kasım 2007 23:45
peter pan
çapkın olmayı savunmuyoruz..birazcık çevremize bağımlı olmadan yaşamayı savunuyoruz..ay şunu kestim melahat ne der..şunun yanağından öptüm ahmet ne tepki verir..gibi cümleler sarfetmememizi savunuyoruz..
etik kurallar vardır, belli bir toplumda yaşamanın getirileridir. içimden bi kıza pandik atıp kaçmak geçiyo misal, yapayım mı? ya da laf atmak? herkes içinden geldiği gibi yaşamamalı diyorum ben de. özellikle bana göre ahlaka aykırı konularda...
14 Kasım 2007 23:46
küçük bir kız çocuğu
sorum jure'yeydi ..
14 Kasım 2007 23:46
lithium
özellikle davet edildim msne..
ayrca bu başlık da sizin mehmetle açtıklarınız gbi..
telefonda konşurken ortaya çıktı:) tam 37 dakika sonunda::D
aslan67 demis ki:
ulan lithium karısı nerede aşna fişne başlığı var oradasın;ama başka başlık olsa yazmazsın!:D
14 Kasım 2007 23:50
küçük bir kız çocuğu
yaftalama konusunda gayet muzdaribim ben valla.. aramızda Özer gibi ya da Mehmet gibi insanlar var elbette (ki onların varlığı mutlu ediyor beni) ama genel yargılama bu yönde.. hatun çapkınsa kaşardır erkek çapkınsa zamparadır iyidir.. şimdi çıkıp da istediğin gibi yaşa demek kolay.. biraz özeleştiri yapmak lazım.. siz çapkın bi dişi görseniz anında adını koyarsınız..
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/15805
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.