aslında bu konuyla ilgili benim bilimsel tespitleim var..ama burada açıklayıp da gizlilik haklarını ihlal etmek istemiyorum..:)ama inanın kanayan bi yara.
~ 299 gün
kucuk bir kiz cocugu
ben de hovarda olmak istiyorum.. feci bişi bu ya.. ben yapmaya kalksam adım çıkar hemen.. ama er kişi yapınca hemen aslanım oluyo.. aslan67, sözüm meclisten dışarı dicem ama çapkın aslan67 diye ipucu var be canım :)
~ 299 gün
peter pan
hatta benim erkeğim bana karşı sert olacak..vurdu mu oturtacak diyen kadınlar bile var..
ben öyle kadınları öyle bi oturturum ki afedersiniz. tövbe yarabbim yaa:)
~ 299 gün
kucuk bir kiz cocugu
e yokmuş ööle ipucu? yok muydu yahu :S
~ 299 gün
witchontheroof
bence bunu konuşmak için ilk önce bi çapkınlığı tanımlamak lazım :Pp
her şeyin bi kriteri olmalı canım :Pp
~ 299 gün
lithium
kaşar derler..
orospu derler..
kevaşe derler..
(sonra pardon aslı derler:)) erkekler taşıyamayacağı tek yükü kadınların üzerine yıkmış:namus..
bi yerde duymuştum!
~ 299 gün
cigdém
hiiiç de bile adın çıkmaz....eğer hatundan da çapkın olmuyosa zaten batsın bu dünya :)) raat ol..
küçük bir kız çocuğu demis ki:
ben de hovarda olmak istiyorum.. feci bişi bu ya.. ben yapmaya kalksam adım çıkar hemen.. ama er kişi yapınca hemen aslanım oluyo.. aslan67, sözüm meclisten dışarı dicem ama çapkın aslan67 diye ipucu var be canım :)
~ 299 gün
peter pan
silmişlerdir. ama vardı bi ara:)
e yokmuş ööle ipucu? yok muydu yahu :S
~ 299 gün
peter pan
hiiiç de bile adın çıkmaz....
Türkiye'de yaşıyoruz:)
~ 299 gün
cigdém
sen de erkekler gibi gözüne gözüne sokmayacaksın :) özelden konuşalım bunnarı :D
lithium demis ki:
kaşar derler..
orospu derler..
kevaşe derler..
(sonra pardon aslı derler:))
erkekler taşıyamayacağı tek yükü kadınların üzerine yıkmış:namus..
bi yerde duymuştum!
~ 299 gün
aslan67
açana soracaksın onu:)
profilimde takılıyorum öyle ne mesaj atarım ne bir şey:)efendi adamım vesselam:P
~ 299 gün
cigdém
türkiyenin de değişik coğrafyaları var ... neyse :) ben konuşmiim daha ... yatar çiidemmm...
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/15805
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!