ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum  İlişkiler  hatun kişi çapkın olunca

Sayfalar: 1  2  3  4  5  11  12  13  14  15  16  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 166 - 180

aslan67
aslan67
Abi ben inanmıyorum kızın karşısındaki herifin çapkın olup olmadığını anlayamayacağına ya kusura bakma:)

Bizim kadınımız cin gibidir arkadaş..Geçen günkü başlığa döndü bu;ama öyle..Çoğu kadın çapkın olduğunu bildiği biriyle çıkarken bile bile lades diyor bana göre..Sen çok iyimser düşünüyorsun belki kandırılmıştır kız falan diyerek bana göre:)

peter pan demis ki:

peki ayrıldıktan sonra aldatıldığını öğrenen kızın çapkın olduğunu bildiği halde o adamla bir ilişkiye başlamasındaki mantık nedir?:)

yahu sen beni anlamak istemiyor musun ömer?:)) ben hepsi masum, hepsi iyi, hepsi suçsuz mu diyorum sana?:)

~ 296 gün   mesajın adresini al  

aslan67
aslan67
Neyse benim yarın sınavım var biraz da onunla ilgileneyim..

lithium
lithium

hmm.. bresilya dizilerindeki karmaşanın matematiksel (pek sayı olmasa da) ispatı olsa gerek..
demek ki bu formülden yapılıyor o karmaşık diziler..

aslan67 demis ki:

Bir A kişisi var çapkın..
Bir B kişisi var kurban..
Bir C kişisi var çapkın..

A ve B aşna fişne ediyor..

İkisi de suçlu..

Sen A'yı durdur ve topluma kazandır..Ee B ne oldu?

Yandi bitti kül oldu..

B nerelere başını vursun..Ufukta kimleri görüyoruz?

C kişisi..Sığınılacak bir liman..

B ve C aşna fişne etmeye başlamıştır..

A kişisi temiz toplumun temiz bireyidir artık..

Ve sıra C kişisini kazanmaya gelmiştir..

Ama bu B'ye ne olacak?

Elleşme ona:)

aslan67
aslan67
Evet mesela A kişisine Antonio,B kişisine Rosalinda,C kişisine de Francesco diyebiliriz:P

souvereign jr.
souvereign jr.
aklıma Eva Longoria geliyooo. :)))

souvereign jr.
souvereign jr.
ayrıca geçen günlerde Facebook'ta dolaşan bi karikatüre çok güldüm aynen şöyleydi:

Koca: Artık yemek yapmayı öğrensen hanım iyi olacak , aşçıyı çıkartmalıyız , maddi durumumuz hiç iyi değil.
Karısı: Önce sen sevişmeyi öğren de hem şoförü hem de bahçıvanı çıkartalım...

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

atalay
atalay
hatun çapkın olur ama ne çapkını ? göz çapkını, ne bilim muhabbet etmek mi çapkınlık? ya da dikkat çekmek mi??
yok eğer beğendiği adamı yatağa atmaksa; o hatun kaşarın önde gidenidir :))

erdemlix
erdemlix
bazı hatun çapkın arkadaşlar var, işi hakkıyla yaptıkları, hayatlarını iyi idare ettikleri için, tam anlamıyla takdirimi alyorlar. şahsen, benim idollerim uzun zamandır. hatun kişi de çapkın olabilir. eğer ilişkilerini, hayatını bir düzende tutabilirse, kendine yakıştırmayı biliyorsa, ve en önemlkisi, çapkın olmayı istiyorsa, olsun. bu çapkınlardan birisini çok sevmeme rağmen, bu konuda tek kelime söyleyemem. hiç kızamam.

silas
silas
Arkadaşım Çok Doğru Bir Tespit Yapmış... Tebrik ediyorum Sizi Hanımefendi ...

ange demis ki:

çapkınlıkla doyumsuzluğu birbirine karıştırmamak gerekir bence..kimi erkek çapkındır fiziksel temzsta bulunmaz ama öyle bi havası karizması özgüveni vardır ki yanında sevgilisi olan bi kızı bile kendine aşık eder...ama artık iki lafla bikaç komplimanla çiçekle böcekle kızı yatağa atmak için kandıran erkeklere de çapkın deniyo...

babalarımızın zamanında da çapkınlık vardır mutlaka ama o zamanlar ahlaki değerler daha çok varmış şuan kalmadı...kızın ziyan olacağını üzüleceğini düşünen mi var...biz kızlarda her kesi başta babmız gibi ii niyetli temiz zannetiiğimiz içinde ilk başlarda kanabiliyoruz..ama zamanla bu aklı uçkurda olan tipler ki bunlar ben çapkın demiyorum - zamanla gözümüzü açmamaız gerektiğini gösteriyolar..

**masmasum**
**masmasum**
valla erkekler çapkın olunca genelde aldatıolar ama hatunlar öle değil erkekler çapkınlıklarını kötüye kullanıolar bence :))))))))

psikolojik manyak
psikolojik  manyak
çapkınlık ne demek oluyor lan

kucuk bir kiz cocugu
kucuk bir kiz cocugu
çapkın
sıfat

1 . Geçici aşklar ve ilişikler peşinde koşan (kimse), hovarda:
Sen onun karşısına çapkın bir adam gibi çıktın.- P. Safa.
2 . Cinsellik hatırlatan:
Bunlar, herhangi bir caz havasına uyar gibi omuz, gerdan kırar, kalça sallar ve mantolarını çapkın bir eda ile şöylece omuzlarının üstüne atıverirler.- H. E. Adıvar.
3 . Haylaz:
İyidir, hoştur ... ille velakin birazcık delişmendir, birazcık çapkındır.- O. C. Kaygılı.
4 . ünlem Okşayıcı bir seslenme sözü:
Kostüm yeni, potinler yeni, gömlek yeni ... güveyi mi giriyorsun çapkın!- P. Safa.

kucuk bir kiz cocugu
kucuk bir kiz cocugu
okşayıcı bir seslenme sözüymüş..

**masmasum**
**masmasum**

küçük bir kız çocuğu demis ki:

çapkın
sıfat

1 . Geçici aşklar ve ilişikler peşinde koşan (kimse), hovarda:
Sen onun karşısına çapkın bir adam gibi çıktın.- P. Safa.
2 . Cinsellik hatırlatan:
Bunlar, herhangi bir caz havasına uyar gibi omuz, gerdan kırar, kalça sallar ve mantolarını çapkın bir eda ile şöylece omuzlarının üstüne atıverirler.- H. E. Adıvar.
3 . Haylaz:
İyidir, hoştur ... ille velakin birazcık delişmendir, birazcık çapkındır.- O. C. Kaygılı.
4 . ünlem Okşayıcı bir seslenme sözü:
Kostüm yeni, potinler yeni, gömlek yeni ... güveyi mi giriyorsun çapkın!- P. Safa.

işte budur :D

süperiletken
süperiletken
arkadaşlar doğru yatakta aranmaz erkeğin çapkınıyla kadının çapkını bir mi kadının çapkını için kullanılan tüm sıfatlar doğru çünkü çapkın kadınlar karşısındaki erkeğin kendilerini hatta tapmalarını sağlarlar güzel vücutları sayesinde sonra erkeğin götüne tekmeyi vururlar fakat çapkın erkek kadınla yanlızca yatak arkadaşı olmak istediğini her hareketiyle belli eder yani erkeğin çakınıyla ilgili durumda her iki tarafta mutludur ama dierinde erkek mutsuz fakat orospu mutludur.

Sayfalar: 1  2  3  4  5  11  12  13  14  15  16  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 166 - 180

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008