ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > İlişkiler > hatun kişi çapkın olunca

Sayfalar: 1  2  3  4  5  9  10  11  16  17  18  19  20  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 109 - 120

aslan67
aslan67
ha buna sen,ben bakmayız;ama toplumumuz böyle maalesef..ve bu kalıplaşmış düşünceleri değiştirmek imkansız gibi:)

küçük bir kız çocuğu demis ki:

bence değil elbette.. ama bu bi gerçek bi erkek çapkın olduğu zaman yargılanmaz.. zampara denilir sırtı sıvazlanır ama kadın çapkın olunca anında kaşar olur..

15 Kasım 2007 00:28   mesajın adresini al  

küçük bir kız çocuğu
küçük bir kız çocuğu
ben sosyal dengesizlikten bahsediyorum.. kadın ve erkek aslında üreme fonksiyonları dışında eşit doğuyolar ama sosya roller çok ilginç.. bi kişiyi sen şekillendiriyosun.. Türk toplumunda erkek çocuklar küçükken bile çapkın oğlum diye sevilir kızlar uslu kızım diye..
15 Kasım 2007 00:29   mesajın adresini al  

aslan67
aslan67
Son seçimde yapılan da bu değil mi memetim?:)

peter pan demis ki:

ben zaten çapkınlık yapsınlar demiyorum zorla..adamı rahat bırakın arkadaş nasıl davranmak istiyorsa davransın bize ne:)

işte benim isyanım da buna. bize ne, saf olmasalardı denmemeli. şimdi siyasete bağlarım bunu ben. sana göre kötü yönetilen bi toplum var, baştakiler işlerinin ehli değil, çalıp çırpıyo, yediriyo, yiyor, satıyor falan filan. toplum bunları görüyor, ama yine de bunları seçiyor. banane yaa, istediklerini yapsınlar mı dersin?

-suz
-suz

peter pan demis ki:

sence (H)

bence kış vakti başına güneş geçmiş:)

insan olduğunu zannedenlerin, övünç kaynağı olan hayvanlıklarının mizahi üslupla değerlendirmesini yapıyorum =)
ne cümle kurdum bee iyiyim peter yeterince açık olmuştur umarım güneşten nasiplenmediğime

peter pan
peter pan

evet bu, benim de kastım oydu zaten:) ama ses çıkarmamalı mıyız?:)
15 Kasım 2007 00:31   mesajın adresini al  

-suz
-suz

ben sosyal dengesizlikten bahsediyorum.. kadın ve erkek aslında üreme fonksiyonları dışında eşit doğuyolar ama sosya roller çok ilginç.. bi kişiyi sen şekillendiriyosun.. Türk toplumunda erkek çocuklar küçükken bile çapkın oğlum diye sevilir kızlar uslu kızım diye..

Bu dengesizlik uzun süre devam edecek, hatta sonu gelmeyecek, dengeyi bozan sadece adının karalanmayacağını bile bile insanca davranan erkekler sağlayacak bugünki gibi. Cinsiyetini boşver,yapılan haksızlığı da neticede yaşayan sensin. Onlar gibi olmak istersen dışardan gelen seslere kulak vermezsin ;)
15 Kasım 2007 00:31   mesajın adresini al  

aslan67
aslan67
Erkeklere olan anlayışın kadınlara olan anlayıştan daha fazla olmasının nedeni ne biliyor musun?

Annelik..

O kutsal özellik..Analar hep fedakar bir roldedir ya ülkemizde..İşte her kadına soyut anlamda verilen bu özellik..Ve anne rolünü üstlenecek birine bu tür davranışları konduramamak..

15 Kasım 2007 00:32   mesajın adresini al  

peter pan
peter pan
insan olduğunu zannedenlerin, övünç kaynağı olan hayvanlıklarının mizahi üslupla değerlendirmesini yapıyorum =)

o zaman özür dilerim. yanlış anlamışım :)
15 Kasım 2007 00:32   mesajın adresini al  

aslan67
aslan67
Çıkardık da ne oldu,bir şey değişti mi?:)

peter pan demis ki:

evet bu, benim de kastım oydu zaten:) ama ses çıkarmamalı mıyız?:)

15 Kasım 2007 00:33   mesajın adresini al  

-suz
-suz

peter pan demis ki:

o zaman özür dilerim. yanlış anlamışım :)

özre ne hacet estağfurullah ;)
15 Kasım 2007 00:33   mesajın adresini al  

peter pan
peter pan
Çıkardık da ne oldu,bir şey değişti mi?:)

yeterince çıkarmamışız demek ki. ya da yanlış şekilde yapmışızdır bunu. halkımızı iyi tanımak, onların vereceği tepkiye göre hareket etmemişiz demek.
15 Kasım 2007 00:34   mesajın adresini al  

aslan67
aslan67
Bizim insanımızın eğitimsizliğinden kaynaklanıyor bütün bunlar..Ailelerinden doğduklarında öğrendikleri örf,adet,ananelerin yanlış çıkarımları bunlar hep..Bilgilenmeye ve gelişmeye kapalı bir toplumuz..Doğal olarak bu tür yanlış düşüncelere de sonuna kadar vâkıfız..
15 Kasım 2007 00:35   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  9  10  11  16  17  18  19  20  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 109 - 120

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008