ne kadar maaş wereceksiniz?ona göre. anlasırsak gelirim wallaaa...
15 Kasım 2007 20:41
küçük bir kız çocuğu
Gökhan tebessümüklünün eski ev arkadaşı.. başlığı da tebessümüklü şu an kantinde olmadığı için kız arkadaşı olan kertenkelebek açtı..
*taner can* demis ki:
gökhan kim? bi de kertenkelebek nie açmış forumu bunları da alam tamam olcam:) kalan kısmı doğru anlamışım
15 Kasım 2007 21:07
cigdém
geleceksen senin maaş vermen gerekecek çünkü yemek yapabilen kişi ev arkadaşı arıyormuşşşşş
azazelfaik demis ki:
ne kadar maaş wereceksiniz?ona göre. anlasırsak gelirim wallaaa...
15 Kasım 2007 21:33
daiquiri
hepimiz geyiğe ne açmışsınız be tamam bundan sonra size geyik suyuna çorba yaparım afiyetle yersiniz taner can sen kafanı yorma.. sen ankaralısın salla geç
15 Kasım 2007 22:59
witchontheroof
halamı yanlış anlaşılma beee yuh ...
hayır yanlış anlaşılma değil o bi kerem <artsi smile>
ben girdim konuya ve öğrenci kelimesinden sonra virgül konmadığından böyel bir anlam çıktığını anladım. ama taktir edersiniz ki başlığı okuduğumda aklımda canlanan msj buydu. sizin konunuz için msjımı mı değiştiricem hıhh. <havalı saçlı smile>
lan ibne desen bu kadar zoruma gitmezdi var ya, değilim lan ben angaralı olmıcam da hıhh
saol aslı başım göğe erdi cidden:)
kuku demis ki:
hepimiz geyiğe ne açmışsınız be tamam bundan sonra size geyik suyuna çorba yaparım afiyetle yersiniz taner can sen kafanı yorma.. sen ankaralısın salla geç
16 Kasım 2007 01:47
çirkin!!!
annaaa ben de güzel yemek yaparım bak..
menü bellimi??
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/15803
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.