ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
ailemizin kahramanı tebessümüklü süpermenimiz evsiz kaldı.. acil ev arkadaşı yada evi olana arkadaş olmaya hazır biri olarak cevaplarınızı bekliyor siteden ayrılmış olan kahramanımız günlük hayatını çalışarak evde de ders çalışarak geçiriyor.. aynı zamanda 10 parmahında 1460939756543563 marifet bulunan tebessümüklü boni bonito.. sizleri beklemekte..
14 Kasım 2007 21:14
cemzengin
arkadasım Fico cok güzel yemek yapar .. bir ev hanımı gibi =)
14 Kasım 2007 21:18
aslan67
vay bonitom ya:)
vallahi ciddi olarak şunları söylemek istiyorum kantin üyelerine..arkadaşım diye söylemiyorum;ama süper yemek yapar..her yemeği bile yapıyor olabilir..ona göre..parmaklarınızı yemeye hazır olun yeni ev arkadaşları:)
14 Kasım 2007 21:21
cemzengin
huaa ben yanlıs anlamısım ozaman bize ev arkadası olsun biz acız :D
14 Kasım 2007 21:22
kertenkelebek
oğlum bırakın yemeği o işin reklamı ev arıyoruz ev :)
14 Kasım 2007 21:22
kertenkelebek
semtleri yazıyorum cihangir tünel gümüşsuyu taksim beşiktaş olursa cillop olur...
14 Kasım 2007 21:27
aslan67
ya kendini tanıtmazsan adam seni evine alır mı kırkının da kanadı kırık kelebek?:D
iyi yemek yapar,kahve pişirir,temizlik yapar,toz alır,ütü yapar diyeceksin ki adam tamam desin:)
kertenkelebek demis ki:
oğlum bırakın yemeği o işin reklamı ev arıyoruz ev :)
14 Kasım 2007 21:34
aslan67
ben bile evi terkedip kalırım buralarda beeaaa hey yavrum hey(H):)
kertenkelebek demis ki:
semtleri yazıyorum cihangir tünel gümüşsuyu taksim beşiktaş olursa cillop olur...
14 Kasım 2007 21:35
aslan67
tamamdır abi ne güzel işte senin ev arkadaşın da yapıyormuş maşallah..bonito da uyumlu bir insandır..aşağıda yazılı olan semtlerden birinde mi ikamet ediyorsunuz?:)
cemzengin demis ki:
huaa ben yanlıs anlamısım ozaman bize ev arkadası olsun biz acız :D
14 Kasım 2007 21:37
atalay
ev arkadaşı mı arıyorsun hizmetçi mi?
bu şekilde eve ihtiyacım bile olsa gelmezdim ben olsam :))
neyse tercihler görüşler farklıdır.. :Pp
14 Kasım 2007 22:03
cemzengin
aslan67
yok be dostum biz kutahyada okuyoruz =)
14 Kasım 2007 22:06
kertenkelebek
iyi yemek yapan öğrenci ev arkadaşı arıyor.. iyi yemek yapan tebessümüklü anlayacağın.. ev arkadaşı arayan da o.. nerede burada hizmetçi arayan adam? muhalefet olmak için muhalefet olmayınız yahu :)
sen ev arkadaşı var mı ondan haber ver..
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/15803
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.