Hmm. Tabi biz onursusuz. Siz onurlusunuz. Hala aynısın ya. Tartışırken bile, atışırken bile bir seviyeyi korursun. Buna da saygı denir. Ne diyim daha başka...
14 Kasım 2007 23:59
-glycerine-
Sprue ölürüm de tarafını tuttuğum değerlerden vazgeçmem anlamında söyledim.Bu onurdur bnm için.sana onursuz demedim,kaldı ki AKP'ye yönelteceğm hiçbi sıfatı sna yöneltmem bunu böle bil.bişey sölüyorsam da sana değildir o.
takdir edersin ki,daha 10 sene önce savunduğun değerlerden 180 derece sapmak biraz onursuzluktur.
yoksa senin karakterin hakkında asla yorum yapmam,düşüncelerin hakkında yaparım.
15 Kasım 2007 00:07
sprue
Peki. Teşekkür ediyorum açıklaman için. Ben yatıyorum. İyi geceler diliyorum. Hangimiz haklıysak, ülkemizin başında o olsun diyorum.
vesselam,
15 Kasım 2007 00:11
-glycerine-
iyi gclr kardeşim.
15 Kasım 2007 00:12
mutedil dalgalı
su herif geberse de kurtulsak herseyine uyuz oluom
115 Kasım 2007 00:37
chi sj
kafa çakmada iyiyse boksu zorlasın o zaman,hayır çünkü diplomaside böyle bir yöntem ben duymadım..
15 Kasım 2007 01:58
dianarabago
Haklısınız sn. Sprue, zira bu insanlar halen Sn. Turgut Özal'ın bu ülke çağ atlattığını dahi görememekte veyahut kabullenememektedir.
Mercedes'e, BMW'ye bilmemneye binen, Converse giyen, Sturbucks'a giden bu Özal karşıtı zihniyet acaba halen Anadol marka arabaya binmeyi, Hakan Kundura marka ayakkabı giymeyi, Mekan Kıraathanesinde kahve içmeyi tercih edermiydi çok merak ediyorum doğrusu...
Bu yüzdendir ki Sn. Sprue bu zihniyetteki -çelişkiler içinde olan- dostlarımız, kardeşlerimiz, Sn. Rahmetli Özal'ın kıymetini bilmemiş, ülkemiza çağ atlattığını , hali hazırda da kabul etmemektedirler, bu sebepledirki Sn. Tayyip Erdoğan'ın Türkiyemize çağ atlattığınıda kabul edememektedirler.
Mercedes'e, BMW'ye bilmemneye binen, Converse giyen, Sturbucks'a giden bu Özal karşıtı zihniyet acaba halen Anadol marka arabaya binmeyi, Hakan Kundura marka ayakkabı giymeyi, Mekan Kıraathanesinde kahve içmeyi tercih edermiydi çok merak ediyorum doğrusu...
özal karşıtı zihniyet demişsin ama bu saydıkların tam tersine özal yandaşı zihniyettir...ayrıca bu saydıklarını yapanlar zaten Tayyipi sever....çünkü daha önce Özalı da sevmişlerdi....
15 Kasım 2007 02:27
dianarabago
:)
yazdıklarıma zerre anlamamışsınız. tekrar okuyunuz lütfen:) bu saydıkların tam tersine özal yandaşı zihniyettir demişsiniz, bende onu söylüyorum zaten..lütfen tekrar okuyunuz, çelişkide orda zaten
e = m . c² demis ki:
özal karşıtı zihniyet demişsin ama bu saydıkların tam tersine özal yandaşı zihniyettir...ayrıca bu saydıklarını yapanlar zaten Tayyipi sever....çünkü daha önce Özalı da sevmişlerdi....
15 Kasım 2007 02:29
dianarabago
üzülürek belirtmek isterim ki galiba aynı fikirde değiliz.
şunu söylemek istemiştim, insanlar Sn. Özal'a sövmeye gelince en öndeler ancak bunu yapanlar Sturbucks lardan çıkmıyor, converseden başka ayakkabı giymiyor vs.
bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu. ben converse giymeye ve Sturbucksa gidilmesine, bmw ye binilmesine karşı bir insan değilim. ancak Özal'a sövüpte bunları yapanlara sadece gülüyorum. zira Sturbucks ta Özal seven kişi sayısı bir elin 5 parmağını geçmez heralde:)
e = m . c² demis ki:
aynı fikirdeysek sorun yok ozaman...
15 Kasım 2007 02:36
e = m . c²
özal yandaşı zihniyetin şimdi özal karşıtı olduğunu söylemek istedin sanırım.....ben böyle anladım....
yanılgı şurda ki...özal yandaşı zihniyet hiçbir zaman özal karşıtı olmadı...tayyip karşıtıda olmaz...
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/15799
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.