ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > konu dışı > hayata dair küçük sadistlikler
elezer e e kaka pis kotu cani sadist
Sayfalar: 1  2  3  4  5  7  8  9  10  11  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

gokkche
gokkche
hepimiz hayatımızda pek çok kez küçük sadistliklere başvurmuşuzdur. haydin paylaşalım burada ne gibi sadistlikler yaptık? ya da ne gibi sadistliklere uğradık?
 1   14 Kasım 2007 16:18   mesajın adresini al  

°•t£ññur°•
°•t£ññur°•
sadistin kelime anlamı ne:))))))))))
14 Kasım 2007 16:19   mesajın adresini al  

gokkche
gokkche
bilmiyor musun? :D
14 Kasım 2007 16:20   mesajın adresini al  

gokkche
gokkche
işte bi örnek.. bizim mahallede çocuklar yapardı bunu> kedinin üstüne benzin döküp ateşe vermek ve kedinin ciyaklayarak kaçışını izlemek. sineğin götüne toplu iğne sokup uçmasını beklemek bla bla...
14 Kasım 2007 16:21   mesajın adresini al  

gokkche
gokkche
14 Kasım 2007 16:22   mesajın adresini al  

aslan67
aslan67
İtiraf ediyorum,ben bir keresinde kardeşimi gıdıklamak itibariyle gülmekten öldürmeye çalıştım..
14 Kasım 2007 16:22   mesajın adresini al  

obsesif-kompulsif
obsesif-kompulsif
o zamanlar 8-9 yaşlarındaydım...demekki testere' deki adamın düşüncesindeydim..zira bir sineği yakaladım..inceledim..sonra bir bardak suyun içine attım..çırpınmaya başladı...kurtulmaya çalışıyordu, belki de günahkar bir sinek olduğundan dolayı ölmekten korkuyordu (!!)...sonra bir kahraman edasıyla ikinci kişiliğimi öne çıkartıp sineği bardağın içinden aldım..sinek arka bacaklarıyla kanatlarını temizledi ve sonra uçtu..bende iyilik yapmış olmanın verdiği huzurla yaşantıma devam ettim...bu sayede sinekte daha mutlu bir yaşam sürdü..vızıldadığı her andan keyif aldı..sokabildiği her insandan lezzet aldı...kimbilir kaç kez yavruladı , kimlerin kanını kirletti...
14 Kasım 2007 16:23   mesajın adresini al  

°•t£ññur°•
°•t£ññur°•
biliom ben tabıkı bilmyenler çıkablr:)
14 Kasım 2007 16:24   mesajın adresini al  

gokkche
gokkche
iyi o zaman anlamını bilmeyenler şayet varsa öyle birileri ipucuna baksınlar:D

tennuuuuur senin başlıklar da hayata dair küçük sadistliklere giriyo kanımca;p
 5   14 Kasım 2007 16:27   mesajın adresini al  

obsesif-kompulsif
obsesif-kompulsif
bir diğeri...okuldan eve gelmişim..sinirli ergenlik dönemleri..öss ye 1.5 yıl var ve ben bir hayli stresliyim..annem çatıda kurduğu kaçak yufka üretim merkezinde steril olmayan şartlarda yufka üretiyor...hatta bir ara arenayı aramayı bile düşündüm..nese annem bu hobisinin etkisiyle bana tuzlu börekleri getiriyor..kardeşimde bir yandan zırıldamakta..yaşı henüz 7...tüm birinci sınıf öğrencileri gibi aptal ve anlayışsız..öfkem tavan yapıyor..sus diyerek emir veriyorum..dinlemiyor , silkeniyor..bende saniyeler içerisinde bir ceza planlayıp uyguluyorum : elimdeki ayran bardağını tutmak vesilesiyle ayranı kardeşimin üzerine 12 mil saniye hızla fırlatıyorum...

sonuç : kardeşim ayranlanıyor , evin tansiyonu yükseliyor..annem bir anda odaya dalıyor ve bağırıyor Allah seni bildiği gibi yapsın , ne suçum vardı da senin gibi bir oğlum oldu...işte bu aşağılama sözlerinin sonucunda nöronlarımın arasındaki nörotransmitter maddeler görevlerini yapmamayı tercih ettiler ve ben obsesif-kompulsif oldum..:))9
14 Kasım 2007 16:27   mesajın adresini al  

madişvili :)
utanıyom şimdi anlatırken ama( bi de çok küçük değilim )
lisedeyken kuzenime kolonya çok güzeldir aynen limonata iç iç demiştim zavallım küçük o da diklemişti kafaya :s
14 Kasım 2007 16:28   mesajın adresini al  

oo şöyle bi düşündüm de çok var be gökçe başlık ban hizmet etcek bu gidişle :))
ablam evde tek olduğumuzda ( burda küçüğüm ama epey bi ) ben aslında senin ablan değilim nıhahahaaaaaaaa annem gelene kadar seni pişircem derdi çaktırmazzdım ama çok korkardım :))
14 Kasım 2007 16:30   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  7  8  9  10  11  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008