ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum  seri İlanlar  Tcell in bi ii şeysi
250 knkt tcell
Sayfalar: 1      şu anda 1 - 11

ivy
ivy
Arkadaşlar tcellin bi hizmeti ile ilgili bilgilendiricem sizi şimdi www.turkcell.com.tr ye giriosunuz ya da direk link veriim http://gnctrkcll.turkcell.com.tr/ bu adreste alt sağdan 2.kampanyaya giriosunuz. cep no, ad soyad ve e-posta bilgilerinizi veriosunuz 250 knt- 75 dk cebinizde....ama 24 saat içinde bitirmeniz lazım..ve karşılığında mailinize abuk sabuk reklamlar gelecek..yine de belki işe yara die sizi de bilgilendireim dedim... hade ii kullanmalar..kampanya koşullarını da okuyun ve unutmayın sadece 1 gününüz var kntleri bitirmek için ;)
 1   ~ 299 gün   mesajın adresini al  

_needle in the h@y__
_needle in the h@y__
hayret Türkcell yapıyorsa bence gelecek olan sadece abuk subuk reklamlar olmaz...daha büyük fedakarlıklar ister türkcell
~ 299 gün   mesajın adresini al  

ivy
ivy
valla kıçınızdaki donu bile isteyebilir dikkatli olun =)
 1   ~ 299 gün   mesajın adresini al  

chillipepper
chillipepper
*253#'i tuşlayarak turkcell hatlı telefona gizli çağrı gelmesini engelleme özelliğini açmışlardı, en çok hoşuma giden uygulaması o oldu... binlerce kontöre tercih ederim bu hizmeti... ücretsizmiş ayrıca bu hizmet...
~ 298 gün   mesajın adresini al  

pretty woman:/
pretty woman:/
*253#'i tuşlayarak turkcell hatlı telefona gizli çağrı gelmesini engelleme özelliğini açmışlardı, en çok hoşuma giden uygulaması o oldu... binlerce kontöre tercih ederim bu hizmeti... ücretsizmiş ayrıca bu hizmet...

wayy bunuu çokk sewwdimm;)
teşekkürlerr:)

hırpık
hırpık
dili düzgün kullanması olabilir mi?

chillipepper
chillipepper
gizli aramalara kapatma özelliğini aktif yapmak için; *253# yazıp yes/ara tuşuna basıyoruz...
bu özelliği deaktive etmek için de; #253# yazıp yes/ara tuşuna basıyoruz o kadar arkadaşlar... sadece aktive etme kısmını anlatmışım, geri dönmek isteyenler olabilir tabii ki...

cigdém
cigdém
süper bu gizli nolarla ilgili olay :D

vulcao
vulcao
ben genel olarak turkcell'i yenilikçi buluyorum.... kurum olarak yapılanlar olarak.. tabii turkcell'de çalışıyorum... böyle de bir olay var :p
 1   ~ 298 gün   mesajın adresini al  

hakan dinçer
hakan dinçer
türksel sen bizim herşeyimizsin :))

ede bi türksel hat hediye dersin artık bana dimi?? :D
~ 295 gün   mesajın adresini al  

souvereign jr.
souvereign jr.
çok güzelmiş bu özellik...

chillipepper demis ki:

~ 293 gün   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1      şu anda 1 - 11

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008