ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum  aktivite  royal gigolos ankara`da
royal gigolos odtu visnelik tesisleri odtu isletme toplulugu cheers
24 Kasim 2007, Ankara bad religion - aktivite sahibi, sorumlu kişi

ayrıntılar, notlar, buluşma saati

.Orta Doğu Teknik Üniversitesi İşletme Topluluğu organizasyonuyla 24 Kasım 2007 Cumartesi akşamı gelenekselleşen party Cheers’ın 24.’sü Odtü Mezunları Derneği Vişnelik Tesisleri`nde düzenlenecek. Bilet: 20 YTL +1 içki - Kapı: 25 YTL

mekan, adres

Odtü Mezunları Derneği Vişnelik Tesisleri

Sayfalar: 1      şu anda 1 - 3

bad religion
bad religion
Gectigimiz senelerde Pamela Spence, Mor ve Ötesi, Kargo, Dj Tarkan gibi isimlerin ağırlandığı Cheers’ta, her sene 2000’i aşkın Ankaralı müziksever buluştu. Bu yıl, Dj Parti konseptinde ve üç katlı ODTÜ Vişnelik tesislerinde gerçekleştirilecek Cheers 24’te, “California Dreaming” ve “No Milk Today” gibi remixlerle dünya listelerini kasıp kavuran Royal Gigolos grubu, Türkiye’nin en iyi djlerinden Murat Uncuoğlu ve Dj Himm performanslarını sergileyecekler..

~ 300 gün   mesajın adresini al  

kiss ekaton epta
kiss ekaton epta
Hay Allahım geçen yaz david vendetta yı kaçırdım. Bu ayın onunda milk and sugar karaköy limanda sahne aldı, gidebileceğim halde gidemedim. Şimdi de royal gigolos u kaçırıyorum. Ya benim gibi elektronik müzik hastası birine reva mı bu ya!!! :((
~ 298 gün   mesajın adresini al  

bad religion
bad religion
gel vatandas kacirma bu firsati..
~ 292 gün   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1      şu anda 1 - 3

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008