ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
durakta otobüs beklerken durağa yolcu indirmeye-bindirmeye gelen minibüsler yüzünden otobüsü kaçırdığınız oldu mu hiç? ya da işyeri servisleri ya da arabayla birilerini almaya gelenler yüzünden otobüsü yakalayamadığınız? ya da o otobüsün durağa bile girmeden, üstelik boşken vın diye geçip gittiği oldu mu? içinizden ya da dışınızdan saydırdığınız oldu mu?
çok doluyum be bu konuda. a.q
~ 299 gün
sphinx®
ben 125 arkasından attığım deparı bilirim...1 durak kovaladım otobüsü...
1~ 299 gün
kupa kızı
o değil de kuyrukta saatlerce beklediğin, otobüs geldiğinde ise oluşan curcunadan kendini içeri zor attığın ve bir de üstüne otobüste ayakta kalmak çok koyuyo insana...
~ 299 gün
luca leotardo
Ya ben geçen taksiye bincektim bekliyorum yanımda da benden önce oraay gelmiş bekleyen bir kadın var sarışın ve bakımlı bir kadın üzerinde de pardesu ama mekan durak falan değil, yol kenarında gece lambası altında taksi beklenecek yer, saatte gece 12, erenköyde sahilden bostancıya giden yoldayız:D
Kadının 5 adım arkasında da bir adam var...bakıyor ona dik dik falan ama sohbet yok...
Taksi geldi: kadına dedim buyrun taksi mi bekliyorsunuz kadın birden şoka girdi yok yok hayır hayır dedi bende bindim gittim:))
Bende sonradan çark etti vaziyet tabi:..:))) o kadın bir o...., imiş o adamda onu p...i:)
~ 299 gün
extremo
taksimde hayvani kalabalıkta durakta beklerken akbilimi o kalablıkta otobüsün altına kaçırdım kalablaıgın rahatsız edici bakışları altında yagmur çamur demeden sürüne sürüne otobüsün altına girdim aldım akbilimi en boktan durakta bekleme maceram
4~ 299 gün
aslan67
off ne cenabet bir günmüş ya:D
extremo demis ki:
taksimde hayvani kalabalıkta durakta beklerken akbilimi o kalablıkta otobüsün altına kaçırdım kalablaıgın rahatsız edici bakışları altında yagmur çamur demeden sürüne sürüne otobüsün altına girdim aldım akbilimi en boktan durakta bekleme maceram
1~ 299 gün
extremo
o günde önce eminönüne giitim sisten vapurlar iptal olmuş tam önümdeki vapur kalktı sıra bendeyken iptal oldu yütü karaköye ordan çık taksime zaten yıgılmış vapura binemeyen kalabalık taksime off inanılmaz kalablaık otobüscü beni bveklio kalkma için millet sessizce dudakları oynuo muhetlemen küfür ama ii eglendim
sabah işe giderken az sovmemısımdır okul servislerine
bir de nasıl bir denk gelemki tam otobus gelirken meydana cıkıyor hepsi
~ 299 gün
kandanadam
Biz o kadar fakirdik ki; misafirliğe giderken bineceğimiz dolmuşun arkasından koşmak suretiyle takip ederdik.
~ 299 gün
obsesif-kompulsif
sonra dalgalı kurdan faydanalanarak köşeyi döndünüz herhal :))
leprechaun demis ki:
Biz o kadar fakirdik ki; misafirliğe giderken bineceğimiz dolmuşun arkasından koşmak suretiyle takip ederdik.
~ 299 gün
tutaste
benim hiç otobüs maceram olmadı..
sadece bindiğim belediye otobüsünün biri çok pis kokuyordu..
hangisi bilmiyorum..ümraniyeden geçip mecidiyeköye giden..
evet istanbulda ikamet etmiyorum..:((
~ 299 gün
6 c: ! $ @ /-/
durağa park edilen arabalar yüzünden otobüsü kaçırdığım oldu.gerçi biraz hatada bnde vardı .arkadaşlarla sohbet edeken otobüsün geçişini izleyebildik sadece:)
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/15734
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!