siz facebooklulaştıramadıklarımızdanmısınız yoksa facebooklulaştıramadıklarımızdanmısınız :))
fena olmadı aslında...uzun süredir görüşmediklerimle yeniden ilişkileri canlı tutmaya başladıysam facebook sayesinde oldu..bir de ıvır zıvır göndermeseler..her açtığımda onlarca ekleme seçeneğini ignore etmekten sıkıldım..birde hatunlar musallat olmaya başladılar bu aralar..artık hatun mu yoksa başka bişi mi anlamadım...durağan haldeyim bakalım...yaa ne gevezeyim noktayı koyamadım bi türlü :)) ..
11 Kasım 2007 14:59
the error
ben varım ya o yeter bir ben dünyaya bedel
11 Kasım 2007 15:03
tohunç
bende varım bir ben bir lisan iki ben iki lisan
11 Kasım 2007 17:02
atalay
ben ve sevgilim sonunda kurtulduk. artık mutluyum
11 Kasım 2007 17:32
boomerang ¹³
çok amaçlı zaman öldürgeç..
11 Kasım 2007 18:53
obsesif-kompulsif
yaf bu dünya zenginlerinin kendi milliyetlerini ve sistemlerini koruma va ölümüne savunma derdi ne olacak...?
ortakantinde aynı formatta bir site ama neden böyle türkiye çapında milyonlarca üyesi olan bir site haline gelmedi?..neden bütün gazetelerde adı çıkmadı? kaldı ki facebook daha bir basit kalıyor ortakantinimizin ortamının yanında..demekki bir takım odaklarla direk olarak teması yok ortakantinin..iyi mi kötü mü orası ortada...
gerçi böyle daha iyi burası.
11 Kasım 2007 22:27
ßµ®ãk
:P
411 Kasım 2007 22:37
canbo
facebook ta ; Facebook yonja,siberalem,hi5,myspace,ortakantin gibi olmasın die bi grup açmışlar şaşırdım :S
111 Kasım 2007 23:00
luca leotardo
Abi bu ortakantin için süper bir olaydır bence:D
Myspace le bir tutuluyor:D
canbo demis ki:
facebook ta ; Facebook yonja,siberalem,hi5,myspace,ortakantin gibi olmasın die bi grup açmışlar şaşırdım :S
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/15724
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.