ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
Facebook’a üye Türklerin sayısı 860 bine ulaştı. Tüm dünyada 51 milyon üyesi olan sitede Türkiye, kullanıcı sayısıyla ilk beşe girdi.
Türkler, internette bir salgın gibi yayılan Facebook’u sevdi. Facebook son bir ayda Türkiye’deki üye sayısını, üç katına çıkardı. 275 bin civarındaki üye sayısı bugün 860 bini buldu.
En çok Facebook üyesi bulunan ülkeler listesinde ABD, Kanada ve İngiltere ortalama 7’şer milyon kişiyle ilk üçte yer alırken, Türkiye 1 milyon kullanıcılı Avustralya’nın ardından beşinci sırada yer aldı.
çok ilginç üstelik son bir ayda hakikatende salgın gibi..
niye böyle oldu ki anlamadım ben:)ama bi garip oldum şimdi ben :)
Ortakantin yönetim kurulu toplansın ve bu işe bir çare bulsun gerekirse ortakantin hisselerini bir kısmı facebook turkiye ile görüşülerek satım yoluyla devredilsin.
Facebook Türkiye hazır siteye yani ortakantin' e konsun , ortakantin' de facebooktan üye kazansın.
aslında zaten firefox un türkçe kullanım eklentisi var ;)
11 Kasım 2007 13:31
hayda.bre
Ama bizde bokunu çıkarmada birebiriz :D
11 Kasım 2007 13:32
anthony casso cesare
Arkadaşlar telaşa mahal yok bu millet yonjayı da gördü siberalemde 2 milyon üyeyi de gördü, bu da gelir bu da geçer diyoruz.
Facebookta forum yok, insanlar birbirine bira ve rakı resmi göndermekten bir ara sıkılır, herkesinde toplasan 40 ilkokul arkadaşı 50 * 100 üniversite arkadaşı, az buçukta akrabaları olsa o kadar...
Facebook' un yurtdışındaki asıl olayı networking ve kişilerin ticari tüketim zevklerine dair fikir edinme onları uygulamaya geçirme, Türkiye' de ingilizce olan pek çok kısım işlevsiz kalıyor haliyle...
Mesela orda sana soruyorlar bu film mi şu film mi bakıyorum 2si de Türkiye' ye gelmemiş bile vs vs...
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/15724
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!