| |
tane® ©an
|
1988 yapımı efsane film:) cocuklugunda herkes en az bir kez izlemiştir. iki sahnesini hatırlıyodum, okul ici paylaşım programında bulup tekrar izledim süper bi film cidden ya:) gerçi korku filmi niyetine izlenmez de, cocukken bile izlerken eğlenmiştim:)
|
|
~ 303 gün
|
|
| |
tane® ©an
|
ha bi de imdb 7.2 vermiş, oyuncu kadrosu da sağlammış aslında:)
|
|
~ 303 gün
|
|
| |
panik_yok
|
benim çocuklugumunda kabuslar görmemi saglayan film
niye izletilerse artık
|
|
1 ~ 303 gün
|
|
| |
denizhan
|
tim burton'ın kamera arkasında, micheal keaton'ın da kamera önünde tam anlamıyla şov yaptıkları film.
halen inanılmaz eğlenceli vallahi.
|
|
~ 303 gün
|
|
| |
yosamite
|
eveeeet, ben de çok tırsak izlerdim ve rüyama girmişti..
çok tipitip bi karakter, tutuyorum :D iğğğğyy
|
|
~ 303 gün
|
|
| |
tane® ©an
|
evet ilk başlık görselimi bu foruma yüklemiş bulundum baya kastırdı ama değdi:)tabe modlar kabul ederse
|
|
~ 303 gün
|
|
| |
yosamite
|
inşallah kabul ediverirler, görselsiz olmuyo :) merak ettim :D
ama uzun zamandır görsellik adına bir şey yok neden acaba?kabul mu edilmiyor yoksa başka bişe mi?
|
|
~ 303 gün
|
|
| |
tane® ©an
|
bilmem kabul etmezlerse pis kapak olur baya bi uraştım ilk defa yüklediğim icin:) photoshop kurdum sırf bunun icin:)
|
|
~ 303 gün
|
|
| |
yosamite
|
photoshop demek hmm :)
içimden bi ses diyo koycaklar o görseli :ç
|
|
~ 303 gün
|
|
| |
tane® ©an
|
inşalla gerçi kullanmama gerek kalmadı photoshopu ama, hoş zaten kullanmayı bilmiom, ama paylaşımdan bulup kurdum orda yazıyo die:) altı üstü farklı kaydet demem gerekiyomuş:D
yosamite demis ki:
photoshop demek hmm :)
içimden bi ses diyo koycaklar o görseli :ç
|
|
|
~ 303 gün
|
|
| |
aslan67
|
rek-lam-lar:)
yosamite demis ki:
inşallah kabul ediverirler, görselsiz olmuyo :) merak ettim :D
ama uzun zamandır görsellik adına bir şey yok neden acaba?kabul mu edilmiyor yoksa başka bişe mi?
|
|
|
~ 303 gün
|
|
| |
dr_fb_li
|
ya nereden bulup indirebilirim ya hakkaten tekrar izlemek istiyorum bende bana yardım edin bi yol gösterin internetim sınırsız rapid sheire şifresi falan varsa atın bana
|
|
~ 303 gün
|
|
| |
tane® ©an
|
ankaraya yolun düşerse ben cekerim sana, kampus içi paylaşımdan buldum ben:)
dr_fb_li demis ki:
ya nereden bulup indirebilirim ya hakkaten tekrar izlemek istiyorum bende bana yardım edin bi yol gösterin internetim sınırsız rapid sheire şifresi falan varsa atın bana
|
|
|
~ 303 gün
|
|
| |
anack-su-namun
|
ALLahım ne severdim ha (:
|
|