ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
1988 yapımı efsane film:) cocuklugunda herkes en az bir kez izlemiştir. iki sahnesini hatırlıyodum, okul ici paylaşım programında bulup tekrar izledim süper bi film cidden ya:) gerçi korku filmi niyetine izlenmez de, cocukken bile izlerken eğlenmiştim:)
evet ilk başlık görselimi bu foruma yüklemiş bulundum baya kastırdı ama değdi:)tabe modlar kabul ederse
9 Kasım 2007 22:16
yosamite
inşallah kabul ediverirler, görselsiz olmuyo :) merak ettim :D
ama uzun zamandır görsellik adına bir şey yok neden acaba?kabul mu edilmiyor yoksa başka bişe mi?
inşalla gerçi kullanmama gerek kalmadı photoshopu ama, hoş zaten kullanmayı bilmiom, ama paylaşımdan bulup kurdum orda yazıyo die:) altı üstü farklı kaydet demem gerekiyomuş:D
yosamite demis ki:
photoshop demek hmm :)
içimden bi ses diyo koycaklar o görseli :ç
9 Kasım 2007 22:38
aslan67
rek-lam-lar:)
yosamite demis ki:
inşallah kabul ediverirler, görselsiz olmuyo :) merak ettim :D
ama uzun zamandır görsellik adına bir şey yok neden acaba?kabul mu edilmiyor yoksa başka bişe mi?
9 Kasım 2007 22:40
dr_fb_li
ya nereden bulup indirebilirim ya hakkaten tekrar izlemek istiyorum bende bana yardım edin bi yol gösterin internetim sınırsız rapid sheire şifresi falan varsa atın bana
ankaraya yolun düşerse ben cekerim sana, kampus içi paylaşımdan buldum ben:)
dr_fb_li demis ki:
ya nereden bulup indirebilirim ya hakkaten tekrar izlemek istiyorum bende bana yardım edin bi yol gösterin internetim sınırsız rapid sheire şifresi falan varsa atın bana
9 Kasım 2007 23:33
hatun
ALLahım ne severdim ha (:
10 Kasım 2007 14:24
elchina
süperdi ya film ne izlerdik be..
10 Kasım 2007 14:32
aslan67
Biraz önce izledim yine eğlendim:D
Tim Burton gibi kaliteli bir yönetmenin kaliteli bir yapımı..
Oyuncu kadrosu da sağlamdır..
Michael Keaton,Alec Baldwin,Winona Ryder..
4 Şubat 2008 14:47
red apple
o filme inanan bir salakta benim...... :)
duvara kapı çizimiştim öbür tarafa geçmek için....
ama çocuktum yaaaa...
4 Şubat 2008 14:49
antik_aci
ya bide buna benzer geber fred vardı hatırlayan varmı
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/15685
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!