ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > spor > kayserispor - fenerbahçe
11 11 2007 saat 16 00 ligtv superlig fener kayseri
Sayfalar: 1  2  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

'' i l k o ''
'' i l k o ''
maç ne olur ?
9 Kasım 2007 12:47   mesajın adresini al  

ver pacıno
ver pacıno
ne yazık ki fener yener:)
9 Kasım 2007 12:54   mesajın adresini al  

'' i l k o ''
'' i l k o ''
zor maç ınsallah fener yener
9 Kasım 2007 12:56   mesajın adresini al  

pfelconte
pfelconte
zor maç. umarım alırız
9 Kasım 2007 13:04   mesajın adresini al  

comandante
comandante
Kayserisporu deplasmanda yenmek Ertuğrul Sağlam döneminde çok daha rahattı. Açık futbol oynayan saçma sapan kapanmalarla Çanakkale Geçilmez yapmayan bir sisteme sahipti ve maçlar zevkli ve bol gollü geçiyordu. Yeni hoca neler getirdi bilinmez ama işimiz çok zor. Avrupa başarılarından sonra maça konsantrasyon problemi yasadığımız aşikar. Üstelik Alex de oynamayacak. gerçekten zor bir karşılaşma bizi bekliyor. Beraberlik daha ağır basıyo sanki. Diğer takımların puan kaybettiği şu dönemde farkı azaltmışken kazansak çok güzel olur ama...
9 Kasım 2007 14:53   mesajın adresini al  

souvereign jr.
souvereign jr.
fener moralli çıkacağı maçta konsantre olabilirse yener çok zor maç , berabere de bitebilir ama puan kaybına tahammül yok fark kapansın bi an önce :)
9 Kasım 2007 17:08   mesajın adresini al  

haltunkaynak
haltunkaynak
1-2 fenerbahçe alır.
9 Kasım 2007 23:27   mesajın adresini al  

-kaan-
-kaan-
MİLLİ MAÇA FENER ÇIKSIN A.Q yemişim kayseri maçını kalede volkan sağ bek gökhan(başka adam oynatırsa onun o surat tribini 30 milyon adam s.ker..) yanında yasin çakmak yanında MECBUREN(servet)sol bek vederson orta sahanın sağında bizim kazım(hamit) yanında aurelio yanında deniz sol açık arda forvet semih mehmet yıldız çıkartsında görsün o 6s surat in the tabela empretorunuz bakalım kaç kaç kazanıyoruz..
10 Kasım 2007 05:30   mesajın adresini al  

comandante
comandante
Dediğimiz gibi fazla ümitli olmadığımız bu maçı kaybettik. Ama çok da üzmedi bu sonuç beni. Nasılsa erken gaza gelen cincon ve 8taş'da kopmalar başladı ve biz takım olmayı sonunda başardık. Sivas'la 2. yarının ortasına kadar çekişir şampiyon oluruz.
11 Kasım 2007 21:00   mesajın adresini al  

comandante
comandante
Muhattabım değilsin. Sen git küçük comandante ile muhattap ol. Ben yapmam gerekeni yaptım şikayette bulundum.
11 Kasım 2007 21:33   mesajın adresini al  

timmy
timmy
 1   11 Kasım 2007 22:14   mesajın adresini al  

sıtkı yozgatlı
sıtkı yozgatlı
arkadaşlar daha sevyeli olalım sonuçta bir maç için birbirimizi kırmak gerekmez......
11 Kasım 2007 22:50   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008