ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
bir msn diyalogu sonrasında internette nihat ziyalanı ararken çok komik türk filmi diyaloglarına denk geldim..
aslında en duygusal sahnelerde bile bizi oldukça güldürebiliyorlar..
bi kaçını paylaşmak istedim.
sizin de böyle aklınızda kalan diyaloglar var mı? ya da sahneler..
(sezercik aslan parçası)
-alo
-nihayet kavuştuk ha hahahahahhaha
-alo kimsiniz?
-ben nedim. piçin elimde.
-nee sezer senin yanında mı yoksa?
-evet 1 saate kadar vapur iskelesinde ol. bir yanlış yaparsan piçini tavuk gibi boğazlarım.
kartal tibet:ben çocuk istiyorum artık...
lale belkıs:ama ben istemiyorum!!!dokuz ay boyunca vücudumu sömürecek bir et parçasına tahammül edemem!
KEMAL SUNAL:pişmaniye 7 lira..
müşteri: ver ordan bi kutu
diğer satıcı:bende 6 lira
(müşteri ona gider)
k.s:bende 5 lira.. gel sen bana gel..
diğeri:bende 4 lira..
(müşteri bu arada gidip gelir:))
k.s: bi lira bende al abi şu pişmaniyeyi..
(diğeri kemal sunalı keklemenin zevkiyle gidip 30 tane pişmaniye alır..:))
k.s: kerizler.. 30 kutu pişmaniye sattım gezip sokak sokak satsınlar ehuehehe:)) yaw ne salak adamlar var...
aklıma gelmedi başka..:D
7 Kasım 2007 19:58
lithium
kibar feyzoda kemal sunal havuza isemeye baslar,bu sirada havuzda yüzmekte olan aga sener sen kafayi kaldirir gözler faltasi gibi açilir:
-o ne?!
aysen gruda:
- bu saban bize geldi, bu hababam cok fena hepsi olsun gebersin dedi
(tokatci)
-sen kimsin lan soyle kralin gelsin
-olur soylerim
(yüz numaralı adam)
-iş durumun nasıl
-ooooo çok iyi
-nası yani iş mi buldun
-evet
-yaaaa ne olcaksın
-kahraman..
turist ömer: ya spak? ya beni üsküdar'a atıverin be abi...
spak: şu an üsküdar'dan 732 milyon ışık yılı uzaktayız...
adile naşit sandalyenin üstünde soba bacasını takmaya uğraşırken oğlu tarık akan'a seslenir: oğlum ferdi bir yardım et. cevap: benim boyum yetişmez anne!
ve favorim:
-ramazan bu ne?
-elma
- s koy
-selma
-kıçına koy olum
-olurmu yav ayıptır
-elmas salak elmas
-haa ahıhı ahıhı
7 Kasım 2007 20:10
tosi
kemal sunal filmleri için; film esnasında yerlere yatıran diyaloglar şuan hiç güldürmedi..tıpkı kemal sunalın repliklerini başkaları söyleyince ne kadar yavan geldiği gibi..adamda dehşet bi oyunculuk vardı toprağı bol olsun ve işin ilginci tüm kemal sunal film diyaloglarını ezberlemiş olmam..
7 Kasım 2007 20:21
zodiac
dün atvde vardı Sahte kabadayı 856448 kere izlememe rağmen yine kahkaha atmam beni bile şaşırttı :)
7 Kasım 2007 20:22
lithium
kemal sunal filmleri de dahil hiçbir film anlatılırken izlendiği etkiyi yaratmaz.. bu tıpkı bi ortamda arkadaşlarınla yaşadığın şeyi başkalarına anlatırken aldığın zevki, anlattığın insanların alamaması gibii bir şey..
7 Kasım 2007 20:50
zodiac
lithium demis ki:
kemal sunal filmleri de dahil hiçbir film anlatılırken izlendiği etkiyi yaratmaz.. bu tıpkı bi ortamda arkadaşlarınla yaşadığın şeyi başkalarına anlatırken aldığın zevki, anlattığın insanların alamaması gibii bir şey..
madem bunu bilioyodun niye böle bi başlık açma gereği duydun :) (?)
27 Kasım 2007 20:57
prenses peri
ya ben sana bunu yapmak istemezdim ama :S bu başlıktan var bikaç tane sanırsam :(
bu da iyi replik olur aslında :D
7 Kasım 2007 21:00
lithium
keyif almıorum demedim.. sadece izlerken ki tadı alamayız dedim..:)
bu arada çiğdem. arattım bu başlığıbi kaç farklı isim olarak ama 6 -7 sayfa başlık içinde bulamadım...
valla varsa link koyun yoksa da renk olsun..:)
7 Kasım 2007 21:04
prenses peri
boşver renk olsun zaman :) benim için farketmez...
7 Kasım 2007 21:16
mimicree
-KS. kumandanım düşündüm bir emir erinin yeri kumandanının yanıdır.
ağa KS ve güloya ceza vermiştir tarlada çalıştırıyordur başlarınada ilyas salmanı dikip elinede bir silah vermiştir...
-KS. gülom...
-salman. konuşma la konuşma yasak...
-salman: bakma la bakışmak yasak...
-KS. agam sıçmakta yasak mı?
-salman: yoo degildir
-KS: o zaman yatta suratığa sıçam...
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/15646
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.