| |
zultan:)
|
sana katılıyorum... sinema konu ya da oyuncu açısından eleştirilmez zaten .. her sanat dalanın ayrı bi işlevi var...ama bizim ülkede bu yok
|
|
~ 51 gün
|
|
| |
aslan67
|
uzakdoğu sineması geldi aklıma:)
korku,gerilim ya da dram gerisi fıs..
cinmax demis ki: bu ülkede zaten iyi film yapmak istiyorsan kamera açısının, kurgunun pek bi önemi yok. sadece duygusal veya gaza getirici film yap, tutar zaten |
|
|
~ 51 gün
|
|
| |
zultan:)
|
O. çocuklarını izleyen var mı:(( aman izlemeyin iğğğrenç ötesi
|
|
~ 51 gün
|
|
| |
aslan67
|
1 film başlığı içinde 3467 tanesini analiz ettik,büyük bir huzur içerisindeyim şu sırada..
zultan:) demis ki: O. çocuklarını izleyen var mı:(( aman izlemeyin iğğğrenç ötesi |
|
|
~ 51 gün
|
|
| |
cinmax 'hopeless'
|
o zaman devam edeyim
bana göre türkiyedeki en iyi oyuncular
şener şen
haluk bilginer
erkan can
olgun şimşek dir. =)
eski türk sinema filmlerinin çoğu güzeldir.
yakın geçmişten de en iyiler bana göre
eşkiya
takva dır. (aklıma gelmiyor daha bir kaç tane daha sevdigim film var)
|
|
~ 51 gün
|
|
| |
aslan67
|
eklemek istediğim tek isim altan erkekli idir o listeye benim de..
|
|
~ 51 gün
|
|
| |
ilüzyonist
|
çok saçma filmi zor bitirdim
belki sonu iyidir diye ama çok kötüydü...
|
|
~ 51 gün
|
|
| |
hiyelk@r
|
verdiği daha doğrusu vermek istediği ve benim alamadığım mesajların, anlatımların olduğuna inandığım bi film. bu inarritu filmlerinden sonra, nedense aynı teknikle çekilen filmler bende tıpkısının aynısıymış hissini uyandırıyor. misal, konusunu beğenmeme rağmen gene benzer bi eksikliği hissettiğim syriana da bu aynı tekniğin kurbanı olan filmlerden.
ayrıca, siyasi durumlara ve duruşlara çok çok dışarıdan bakıldığını düşünüyorum. (yani, daha yaşadığı travmaları atlatamamış, ülkesinden kaçmak zorunda kalmış bi insanın hikayesi o kadar basit geçilmemeliydi misal.) bu nedenle, gerçeklikten bi kopuş yaşanması aşikar olmuş. anlatımın çok temel noktalarında eksiklikler olduğuna inanıyorum. o yüzden olumlu bi görüş de belirtemiyorum. ama izlensin, eksikler görülsün isterim.
|
|
~ 50 gün
|
|
| |
souvereign jr.
|
güzel bir film. izlenmesi tavsiye edilir.
|
|
~ 50 gün
|
|
| |