ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
taze taze izlemiş ve bu kadar beğenmişken başlığı açmamak olmaz dedim.
fatih akın'ı sevdiğimi bir kez daha hatırlattı bana film. bu kadar doğal çekilmesi ve müthiş hikaye anlatımıyla ..
söylenecek daha çok fazla şey var film hakkında tabii ki ama benden şimdilik bu kadar :)
6 Kasım 2007 23:52
luca leotardo
Henüz izlemedim ama Hamburg ve Bremen filmin çekildiği şehirler, Almanya' da yaşamımı geçirdiğim mekanlardır:)
6 Kasım 2007 23:55
aslan67
cannes'da en iyi senaryo ödülünü mü almıştı yanlış hatırlamıyorsam?
6 Kasım 2007 23:56
2che:)
fatıh akın ya...muhtesem zeki adam...
7 Kasım 2007 00:12
denizhan
doğru hatırlıyorsun.
aslan67 demis ki:
cannes'da en iyi senaryo ödülünü mü almıştı yanlış hatırlamıyorsam?
7 Kasım 2007 00:16
denizhan
bu arada filmin başında ve sonunda kullanılan kazım koyuncu'nun müthiş şarkısından söz etmeden geçmek de olmaz.
adını bilmiyorum henüz, en yakın zamanda öğreneceğim :)
7 Kasım 2007 01:06
grey.
şarkı ''ben seni sevdiğimi'' ya da ''ben senu sevduğumi'' olarak geçiyor....
şevval sam ve kazım koyuncu nun vefatından sonra yapılan düeti sanırım kendisi...
filmi az önce izledim, aslında o kadar sessiz anlatıyor ki herşeyi...yine hayran kaldım....
7 Kasım 2007 01:16
grey.
Aynı zamanda en iyi yönetmenle Altın Portakal'da aldı Fatih Akın Yaşamın Kıyısında ile....
7 Kasım 2007 01:33
küçük bir kız çocuğu
şu raddeden sonra izlemeyeceğim film!!!!!
7 Kasım 2007 09:23
petite
izleyenlerden ve filmi nadir eleştirenlerden biriyim sanırım.fatih akın gerçekten muhteşem bi yönetmen hele ki solino dan sonra gönlümde taht kurdu ama yinede yaşamın kıyısında da eksik bişeyler olduğunu düşünüyorum filmde geçişlerde sorun yaşanılmış bence seneryoda eksik bişeyler var oda filmi olmas gerekenden uzaklaştırmış
7 Kasım 2007 10:49
psikolojik manyak
igrenc anlamsız alakasız bir film, fransız sinemasına özenilmiş,Türkiye'nin imajı yeterince kirletilmiş, Cannes'da En İyi Senaryo Ödülü'nü bu yüzden almıs olmalı
bknz. nobel alan Orhannes Pamukyan
7 Kasım 2007 14:42
alofa
nejat işlerin de kısa bir rolü var ama sorduğu soru derinden etkiliyor o sahne ve nurgül yeşilçay'ın lotte'nin annesinden af dileme sahnesi beni çok etkiledi. yavaş tempolu,bittiğinde yazıları sonunu kadar okutan bi film .gittim gördüm pişman değilim:)
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/15635
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.