| |
denizhan
|
taze taze izlemiş ve bu kadar beğenmişken başlığı açmamak olmaz dedim.
fatih akın'ı sevdiğimi bir kez daha hatırlattı bana film. bu kadar doğal çekilmesi ve müthiş hikaye anlatımıyla ..
söylenecek daha çok fazla şey var film hakkında tabii ki ama benden şimdilik bu kadar :)

|
|
~ 304 gün
|
|
| |
luca leotardo
|
Henüz izlemedim ama Hamburg ve Bremen filmin çekildiği şehirler, Almanya' da yaşamımı geçirdiğim mekanlardır:)
|
|
~ 304 gün
|
|
| |
aslan67
|
cannes'da en iyi senaryo ödülünü mü almıştı yanlış hatırlamıyorsam?
|
|
~ 304 gün
|
|
| |
2che:)
|
fatıh akın ya...muhtesem zeki adam...
|
|
~ 303 gün
|
|
| |
denizhan
|
doğru hatırlıyorsun.
aslan67 demis ki:
cannes'da en iyi senaryo ödülünü mü almıştı yanlış hatırlamıyorsam?
|
|
|
~ 303 gün
|
|
| |
denizhan
|
bu arada filmin başında ve sonunda kullanılan kazım koyuncu'nun müthiş şarkısından söz etmeden geçmek de olmaz.
adını bilmiyorum henüz, en yakın zamanda öğreneceğim :)
|
|
~ 303 gün
|
|
| |
grey.
|
şarkı ''ben seni sevdiğimi'' ya da ''ben senu sevduğumi'' olarak geçiyor....
şevval sam ve kazım koyuncu nun vefatından sonra yapılan düeti sanırım kendisi...
filmi az önce izledim, aslında o kadar sessiz anlatıyor ki herşeyi...yine hayran kaldım....
|
|
~ 303 gün
|
|
| |
grey.
|
Aynı zamanda en iyi yönetmenle Altın Portakal'da aldı Fatih Akın Yaşamın Kıyısında ile....
|
|
~ 303 gün
|
|
| |
kucuk bir kiz cocugu
|
şu raddeden sonra izlemeyeceğim film!!!!!
|
|
~ 303 gün
|
|
| |
petite
|
izleyenlerden ve filmi nadir eleştirenlerden biriyim sanırım.fatih akın gerçekten muhteşem bi yönetmen hele ki solino dan sonra gönlümde taht kurdu ama yinede yaşamın kıyısında da eksik bişeyler olduğunu düşünüyorum filmde geçişlerde sorun yaşanılmış bence seneryoda eksik bişeyler var oda filmi olmas gerekenden uzaklaştırmış
|
|
~ 303 gün
|
|
| |
psikolojik manyak
|
igrenc anlamsız alakasız bir film, fransız sinemasına özenilmiş,Türkiye'nin imajı yeterince kirletilmiş, Cannes'da En İyi Senaryo Ödülü'nü bu yüzden almıs olmalı
bknz. nobel alan Orhannes Pamukyan
|
|
~ 303 gün
|
|
| |
alofa
|
nejat işlerin de kısa bir rolü var ama sorduğu soru derinden etkiliyor o sahne ve nurgül yeşilçay'ın lotte'nin annesinden af dileme sahnesi beni çok etkiledi. yavaş tempolu,bittiğinde yazıları sonunu kadar okutan bi film .gittim gördüm pişman değilim:)
|
|
~ 298 gün
|
|
| |
üstteki
|
ilk yorumlar beğeni son yorumlar eleştiri nitelikli olmuş :)
dün gece izledim ve Nurgül Yeşilçay ın olduğu kısma kadar filmi oldukça keyifle izliyordum, sonrasının benim için sıradan bir filmden pek de farkı yoktu. Yeterince akıcı ve sürükleyici bir film olmamış ama bu tarz sevenler için de tatmin edici bir Fatih Akın filmi olmuştur kanımca. Erkan Can ve Nejat İşler in rolleri oldukça kısa kalmış. İzlediğim için pişman oldum diyemem ama çok güzel film olmuş da diyemem :)
|
|
~ 271 gün
|
|
| |
denizhan
|
Erkan Can ve Nejat İşler zaten bir nev'i konuk oyuncular filmde.
ben de bu akşam illa ki sana muhalefetim Arifçim kusura bakma :P
|
|
~ 271 gün
|
|
| |
madişvili :)
|
sanki devamını yarın izlicem gibi gelmişti bana :s
|
|