ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum  sinema-tv  king kong

Sayfalar: 1      şu anda 1 - 9

kenan
kenan
peter jackson hayranı bi arkadaşımın zoruyla gttim, gtmez olaydım. film tam 3 saat 40 dakika suruo. tamam o kadar meşgul biri sayılmam ama kotuydu ya, wallahi kotuydu. hani adamlar ugraşmışlar yapmışlar bi gdip görelm diceksenz sureyi unutmayn derim.
~ 978 gün   mesajın adresini al  

moviebiker
moviebiker
peter jackson'un ilk dönem filmlerini tercih ederim.

-*-*-*
-*-*-*
abi filmden acayip sıkıldım, film baştan aşağı koşuşturmacayla geçiyor. filmde replik diye birşey yok, birinden kurtuluyolar, baskasi kovalamaya basliyo falan. Ve hic inandirici degil, temel karakterlerin filmin sonuna kadar hayatta kalabilmeleri imkansiz ötesiydi. o kadar parayla bi film ancak bu kadar rezil edilebilirdi!!!

beşiktaş
beşiktaş
dedik gitmeyin diye dinlemediniz ki :) başka bi forumdaydı

tane® ©an
tane® ©an
işte hollywood yaratıcılığı 6. King Kong filmi miydi bu?

mert
mert
abi o böcekler falan neydi ya ayrıca King Kong falan tamam da nerden çıktı dinazorlar...

ama en iğrenci o böcekler falandı

ıyyyy..
~ 977 gün   mesajın adresini al  

sarimsak
sarimsak
oha la 6. film mi bu???

bi de eren cim. şimdi "ilk dönem filmleri" daha iyiydi diyosun ya. hani desen ki "shakespeare'in 3 dönem oyunları daha insancıldır, katılığını bırakmıştır." amenna! ama böölesine yüzeysel bi yönetmen için öölesine bi laf, övgü kalıyo yanında.
(bkz. LotR'un sadece kitabını seven adam)

nefertari
nefertari
ben begendim, dinazorlu sahneler ve maymunun kiza tripleri hosuma gitti-gulduk eglendik-uzundu baydi ama olsun, piyanistteki herif adi her neyse o da iyiydi, ayrica hic oyle bakan kadin gormedim o gozler nasil dolu dolu, masallah

ma
ma
Bence de çok kötüydü. Peter Jackson çocukluğundan beri hayalini kuruyormuş bu filmi çekmenin; o yüzden bu kadar çok ve gereksiz yere uzatmış olabileceği geldi bazı arkadaşlarla aklımıza. O giriş kısmı çok anlamsız yere uzatılmış, dinazorlu sahne de keza... Ama bir arkadaşımın maymun ve kız arasındaki ilişkiyi çok çekici buldu ve 'Ben de böyle bir aşk istiyorum' dedi. O da ayrı bir komiğime gitti tabi... ;)
~ 955 gün   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1      şu anda 1 - 9

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008