ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum  sinema-tv  Con Air
simon west aksiyon steve bescumi nicolas cage john malkovich john cusack con air
Sayfalar: 1      şu anda 1 - 7

aslan67
aslan67
Birkaç azılı suçlunun nakli sırasında gelişen olayları konu alan bir film. Geçen yıl kendinden çok bahsettiren 'The Rock' filminın yapımcılarının çektiği filmim maliyeti tam 70 milyon $. Geniş ve seçkin oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çekiyor.Con Air'deki karakterlerin neredeyse hepsini hapishane kaçkını azılı katiller oluşturuyor. Mahkumlar Alabama'daki yeni ve daha güvenli bir hapishaneye transfer edilmek üzere uçağa bindiriliyorlar, ama kemerleri çözme sinyali verilmeden, Malkovich'in canlandırdığı sapık katil 'Virüs' lakaplı Cyrus Grissom liderliğinde uçağı ele geçirerek rotayı özgürlüğe çeviriyorlar. Ancak uçağın yolcuları arasında yeni tahliye olmuş temiz pak bir adam da var. Eski asker Cameron Poe adam öldürmekten sekiz yıl yattıktan sonra iyi halden salınıyor, fakat karısına ve hiç görmediği küçük kızına kavuşma hayalleri kurarken kendini birden gürültü ve patırtının içinde buluyor.

Yönetmen: Simon West
Yapım : 1997, ABD
Tür : Aksiyon
Senaryo : Scott Rosenberg
Oyuncular : Steve Buscemi, Nicolas Cage, John Malkovich, Ving Rhames, John Cusack
Görüntü Yönetmeni : David Tattersall
Süre : 2 saat, 00 dk.
Gösterim Tarihi : 5 Eylül 1997

Soluksuz izleyeceğiniz müthiş bir aksiyon..Oyuncular şahane..Nicolas Cage,John Cusack ve John Malkovich faktörleri..Bugüne kadar izlediğim en iyi aksiyonlardan..

imdb puanı 6.4/10..Diğer sinema sitelerindeyse bu oran 8.3 ila 9.2 arasında değişmekte..
~ 305 gün   mesajın adresini al  

bigbang
bigbang
bu başlık açılmamıştı..süper filmdir valla ha

luca leotardo
luca leotardo
Filmden anekdotlar:

- 2 kişiye güvenirim biri benim öteki de sen değilsin

- Bu uçakta 12 azılı katil, 5 uyuşturucu kaçakcısı ve 3 idam mahkumu var.
Nicholas Cage; o zaman doğru uçağa binmişim:D

henüzdüşünmedim
henüzdüşünmedim
bu filmi hep otobüste yolculuk yaparken izledim....

mecburiyetten mi desem nicolası kıskandığımdan mı desem pek sevmiyorum bu filmi :)

kunephe
kunephe
filmde uçağı kullanan eleman çok iyiydi.

ülkü özcan
ülkü özcan
abimle bu filmi izlemeye başlamıştık sonra annem çağırmıştı abimde beni annemin yanına göndermişti sonra da bi daha izleyemedim..
iyi hatırlattın sağol bi daha film almaya gittiğimde bunu da soriim..
~ 304 gün   mesajın adresini al  

üstteki
üstteki
teröristlerin plan yapma sahnesi de süperdi :)
- peki ya bu ne?
- taş..
gibi bi dialog vardı :)
~ 271 gün   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1      şu anda 1 - 7

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008