ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > konu dışı > 200 kez orgazm oluyor
selale hanim orgazm ilac kadin
Sayfalar: 1  2  3  4  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

ver pacıno
ver pacıno
200 kez orgazm oluyor
İçtiği antidepresan hapları Sarah Carmen’de PSAS hastalığına neden oldu. Bu hastalık Carmen’i günde 200 kez orgazma ulaştırıyor.
İngiltere’de 24 yaşındaki Sarah Carmen geçen yıl ruhsal bunalıma girince doktorların verdiği antidepresan haplarını kullanmaya başladı. Ancak o güne kadar gayet sağlıklı bir cinsel hayatı olan Carmen’de birkaç ay sonra bir şeyler değişmeye başladı. Cinsel isteğinde aşırı bir artma olan genç kadın artık her şeyden tahrik olur hale gelmişti.

Kapı gıcırtısı bile yetiyor
Küçük bir bakış, erkek saçı, uzaklardan gelen bir parfüm kokusu hatta bir kapı gıcırtısı bile Carmen’i tahrik etmeye başladı. Öyle ki bu hıza dayanamayan erkek arkadaşı bile ondan ayrıldı. Doktorlar, genç kadının PSAS hastası olduğuna karar verdi. Kalıcı Cinsel Tahrik Olma Sendromu olan PSAS hastalığıyla ilgili doktorların eilnde sadece hormonal ve beyinsel bir hastalık olduğu bilgisi var. Hastalığını bilinen bir tedavisi bulunmuyor. Sarah, günde 200 kez orgazm oluyor. Öyle ki The Sun gazetesine verdiği 40 dakikalık röportaj boyunca beş kez tuvalete giderek orgazma ulaştı. Haberi hazırlayan Matthew Acton adlı gazeteci, yazısının sonunda şu ifadeleri kullandı: “Hayatımda hiçbir zaman bir kadını bu kadar tatmin etmemiştim. Ama maharetin ben de olmadığını biliyorum. Sadece cinsellik hakkında konuşmamız yetti.''
5 Kasım 2007 19:35   mesajın adresini al  

bittorrentsemih
bittorrentsemih
ohaaaaaaaaa
5 Kasım 2007 19:37   mesajın adresini al  

başrahip ve şürekası
başrahip ve şürekası
 2   5 Kasım 2007 19:37   mesajın adresini al  

kafamagöre
kafamagöre
Hayatımda hiçbir zaman bir kadını bu kadar tatmin etmemiştim. Ama maharetin ben de olmadığını biliyorum. Sadece cinsellik hakkında konuşmamız yetti.''

ohaaa yazıkk :D
5 Kasım 2007 19:39   mesajın adresini al  

aslan67
aslan67
kanalı değiştirsen gaza geliyor hatun bea..

demek

hanım benim çekirdeğimi getir dese eleman bitti..
5 Kasım 2007 19:43   mesajın adresini al  

the_ruach
the_ruach
böle hastalıktan korusun Allah ya düşmanıma vermesin ya nasıl bir hastalıktır bu:S
5 Kasım 2007 19:44   mesajın adresini al  

boomerang ¹³
boomerang ¹³
 1   5 Kasım 2007 19:46   mesajın adresini al  

chillipepper
chillipepper
yazık walla, hastalığın hertürlüsü kötü işte... tedavisinin olmamasına da ayrıca üzüldüm, umarım kız en kısa sürede cinsel dürtülerini kaybeder de rahat olur biraz...
5 Kasım 2007 19:48   mesajın adresini al  

the_ruach
the_ruach
bir kaç tane de benzer bir hastalığa sahip olanlar avr hatta kocanın biri isyan etmişti karımı elli ayrı erkekle yakaldım diye hem çevresi hem kendisi için berbat dibr durum
5 Kasım 2007 19:52   mesajın adresini al  

looser
looser
kötü bir hastalık hemde tedavisi yok allah başa vermesin
5 Kasım 2007 19:57   mesajın adresini al  

dogujan
dogujan
bunla evlenecek erkeğe yazık
daha iş başlamadan geldimmmmmmm diyecek bütün zevki kaçar işin be
5 Kasım 2007 20:00   mesajın adresini al  

azazelfaik
azazelfaik
allah beterinden korusun.. ya günde 500 kere orgazm olsaydı.....
 2   5 Kasım 2007 20:04   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008