| |
serd@l
|
COCA COLA'NIN DEĞİŞİK YAHUDİ BÖLGELERİNDEKİ REKLAMI:....
Üstteki yazının tercümesi: (Were moving to a new location !!! = Artik yeni yerimize tasiniyoruz !!!)
Alttaki yazının tercümesi:COCA COLA İÇ, ISRAEL'E DESTEK OL !!!!!

Biliyormuydunuz ?
Firma karının % 50 sini İsrail Ordusuna aktarıldığını...
Dünyada en çok coca cola sevenlerin müslümanlar olduğunu
Belçika da Sağlık Bakanı Luc Van Den Bossche'nin Coca-cola 'nın
şişe veya kutulardaki tüm ürünlerinin piyasadan çekilmesini emrettiğini...
Ve Bakanlığın, Coca-Cola ürünlerini içen kişilerde ciddi zehirlenmeler görüldüğünü belirterek, Coca-Cola' nın içinde kandaki alyuvarların erimesine neden ve kansızlığa yol açan 'hemolyse' maddesinin bulunduğunu açıkladığını...
alıntıdır bir forumda gördüm..yorum için epey hatırı sayılır sözlerimi yolladım onlar aldı siz görmesenizde ..buyrun içiniz açılsın iki cümle de sizden katkı bekliyorum..
simdi admin bunu kapatacak mı merak ediyorum? ya da beni mi kapatacak :))
|
|
4 ~ 300 gün
|
|
| |
bittorrentsemih
|
|
|
~ 300 gün
|
|
| |
cassio
|
O reklamı yapan şerefsizleri o cocacolaları tıpa yapsınlar g.tlerine...
Ulan abd ermeni tasarısını meclisten geçiriyo bizim neo-antiemperyalistlerin masalarında cocacola ağızlarında da kahrolsun abd var...
Gerçekten bataklıktayız...
|
|
~ 300 gün
|
|
| |
abbas
|
Her bi şeyi geçelim, sağlık için içmeyin. Bunun yerine 2 kadeh şarap, votka, rakı, bira için daha iyi..
Her şeyden daha iyi..
Ya da hepsini bi kenara bırakın kitap okuyun diyeceğim ama..
|
|
5 ~ 300 gün
|
|
| |
væringjar
|
Namazla dalga geçmiyor. Muhafazakar kesimlerin nasıl da emperyalizmin kulluğunu yaptığını vurgulamak istemiş.
|
|
3 ~ 300 gün
|
|
| |
cigdém
|
dinleyen olmaz :) herkes kendinden bi o kadar emin :))
abbas demis ki:
Her bi şeyi geçelim, sağlık için içmeyin. Bunun yerine 2 kadeh şarap, votka, rakı, bira için daha iyi..
Her şeyden daha iyi..
Ya da hepsini bi kenara bırakın kitap okuyun diyeceğim ama..
|
|
|
~ 300 gün
|
|
| |
væringjar
|
Güzelim şarabımız dururken, batsın kola.
|
|
~ 300 gün
|
|
| |
serd@l
|
iyi niyetli düşünüyorsun vaeringjar..sen diğer dinler de gördün mü böyle şeyler..?
gergin ortamlarda bir tutam çiğdem kullanın ..etkisini anında hissedersiniz..
|
|
~ 300 gün
|
|
| |
væringjar
|
|
|
~ 300 gün
|
|
| |
kafamagöre
|
bu kola gibi binlerce marka var be canım sadece kola ıcmemekle olmuyor
|
|
~ 300 gün
|
|
| |
cigdém
|
çiğdem derken :)
s£®d@l demis ki:
iyi niyetli düşünüyorsun vaeringjar..sen diğer dinler de gördün mü böyle şeyler..?
gergin ortamlarda bir tutam çiğdem kullanın ..etkisini anında hissedersiniz..
|
|
|
~ 300 gün
|
|
| |
off the record
|
Dünyada formülü bilinmeyen bununla birlikte bu kadar cok tüketilen başka bir gıda ürünü yok...
|
|
~ 299 gün
|
|
| |
serd@l
|
elbette :)) diğer dinlere yönelik bu tür kampanyalar var mı onu soruyorum,zira ben rastlamadım..
prenssiz periden bahsediyordum senden değil :))
|
|
~ 299 gün
|
|
| |
cigdém
|
ben seni ipucu yaptım bilem :)))
s£®d@l demis ki:
elbette :)) diğer dinlere yönelik bu tür kampanyalar var mı onu soruyorum,zira ben rastlamadım..
prenssiz periden bahsediyordum senden değil :))
|
|
|
~ 299 gün
|
|
| |
obsesif-kompulsif
|
işte biz ancak şu reklamlar kadar davamızda samimiyiz...öbür taraftan keşke bu firma sahipleri kadar davamıza sahip olsak...
şehitlerimiz için yürüyoruz , bağırıyoruz çağırıyoruz ,ıraklılar için üzülüyoruz ama nasıl? yürürken öne çıkan ayakkabılarımızın markası nike...yani yunan mitolojisindeki -zafer tanrıçasının- simgesini kullanan şu kapitalist firma...çinden ucuza getirsin sonra marka düşkünü Türk gençliğine satsın...
sonra ne mi oluyor? bakıyoruz ki herkesin üstünde kotlar var...herkesin kot giymesi için dışlanan kumaşları bir yana bırakıyoruz , zira artık onları irdelemek için çok geç.ben markaya takılıyorum yine...levis se eğer giyilen kotun markası daha bir fiyakalı(!) oluyor vatansever (!) gençler ,yani BİZLER....
ağzımız kuruyor ,susuzluğumuzu coca-colayla geçiştiriyoruz ,ayranı içen de yok satan da...canım simit kültürümüz bile -fast food- adı altında ikram ediliyor... üstümüze bakıyoruz bir abercrombie tişört.en cafcaflısınndan(!)..terden eser yok üstünde zira ultra-emici çin kumaşı sayesinde içimiz rahat ruhlar uykulu ....zaten çevreye duyarlı gençler olarak , ozon tabakasına duyarsız deodorantlarımızı sıkmadan çıkmayız evden...etrafımızdan jeepler geçiyor bizlere tempo tutuyorlar zira onlar da vatanseverler (!) en az bizim kadar..öyle ya dünya insanlığını millete hava atma uğruna 8 silindirli amerikan araçlarıyla zehirlemek helal , diğer herşeye tukaka...
bazılarımızın ağzında sigaralar var ....marlboro olması özel bir anlam taşıyor ,
zira amerika işte tüm bu oyunlarla biz onu protesto ederken bile KAZANIYOR...
|
|
~ 299 gün
|
|
| |