ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
Cuma akşamları saat 21.25de tv8de yayınlanan bir program pazar günleri de bu saatte 18.30da başlıyo tekrarı var.. doğaçlama gelişen bir komedi programı.. ben izlerken çok eğleniyorum tabir-i caizse kopuyorum.. hatta cuma günü programı izlerken aynı zamanda mandalina da yiyodum gülerken az kalsın boğuluyodum..
dip not: bikaç video eklicem ama programın aralarından alınmış videolar üstelik kimse bugüne kadar kimse benim kadar eğlenmedi bu programı izlerken hatta buna mı gülüyosun bu kadar diyenler de oldu.. ona göre yani /))
4 Kasım 2007 19:19
b.e.t.ü.l
aynen katlyrm
4 Kasım 2007 19:27 ~ 4 Kasım 2007 19:28
comandante
Çok eğlenceli bir program. tek merak ettiğim doğaçlama olup olmadığı.
4 Kasım 2007 19:54
tohunç
aşırı komik ya ölüyorum gülmekten izlerken
4 Kasım 2007 20:23
glikoz
gayet içten ve samimi buluyor,severek izliyorm :))
4 Kasım 2007 20:42
glikoz
ayrıca eklediklerin benimde en çok güldüğüm bölümleri :)
4 Kasım 2007 20:44
denizhan
ben de bir kere izleme fırsatı buldum, tolga çevik ezip geçiyor yalnız diğer tecrübeli tiyatrocu amcamı :)
4 Kasım 2007 22:01
-aéquítas-
beni baydı bi muddet sonra
5 Kasım 2007 09:53
cigdém
ben çok eğleniyorum bunu izlerken :)
hem de ççokkk!
14 Aralık 2007 21:34
gamzeeeee
özellikle pinokyo olduğu bölüm bombaydı. mimikleri koparıo insanı.şaşkın şaşkın bi bakışıvarya yönetmen arkadaşım diye bağırınca tolga'nın çıkardığı hee nidâsı süper:P
16 Aralık 2007 14:26
cigdém
oosooleemioooooo :DDD
21 Aralık 2007 23:20
denizhan
bugün güldüm bayağı valla
robinson cruise ile cuma'ya mastika yaptırmak nedir yahu :D
21 Aralık 2007 23:34
cigdém
agh bugün izleyemedim :S
pazar günü tekrarı saat kaçta?
21 Aralık 2007 23:36
denizhan
bilmem :S
21 Aralık 2007 23:49
just ivy
çok komikti bgn hıh işte kaçırdın kıskan abla =) bu gece robinson ve cumayı yaptılar =)
21 Aralık 2007 23:50
cigdém
ya ne diyosun geçen hafta matrixe kopmuştum zaten :)
neyse öğrenirim ben :))
21 Aralık 2007 23:52
(-_-) erdem q-_-p
mükemmel ötesi bir program... ama avrupa yakalı sacitin etkisi oldukça fazla asıl programı götüren bence o... umarım dewam eder herkese tavsiye ediorum ...ii seyirler
21 Aralık 2007 23:55
cigdém
bugün saat 18:30 da tv8'de tekrarı vardır.
benim gibi cuma gecesi kaçıranlar oturup izlesindir.
evet.
23 Aralık 2007 14:00
gece_gezen
hele bu haftaki noel baba ve kırk haramiler tiplemesinde yarıldım yarıldım xD
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/15589
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!