off the record demis ki:
Şeytan nerde gizlidir bilmiyorum ama... Arkadaşlara katılıyorum çok kaliteli bir diziydi.
3 Kasım 2007 22:31
prenses peri
ne demek :)
leprechaun demis ki:
rica ederim matmazel (:
3 Kasım 2007 22:33
souvereign jr.
tam da luteusun konusu aslında :) okadar çok detaya takılıyor ki... :) dimi?
prenses peri demis ki:
şeytanın gizlendiği bir yer mi?
nüans mı?
teferruat mı kimine göre sizin ayrıntınız?
detaycı mısınız?
mesela ben çok dikkatliyim ayrıntılara, önem veririm :)
ufacık tefecik içi dolu turşucuk, yaşamın gülen yüzüdür detaylar, ayrıntılar her neyse :)
şeytan ayrıntılarda mı gizlidir :)
detay hep şeytanca mı anlamlandırılmalıdır :)
bazı yemekleri yaparken 3 gr bi malzemedir detay, unuttuğunuzda yüzünüze çarpılacak olan :)
3 Kasım 2007 22:33
prenses peri
ya sadece detaya takılsa iyi, detayın da detayını arıyor adam :) kendisini alkışlıyorum ben gıyabında adı geçtiği için :))
3 Kasım 2007 22:34
prenses peri
geçen gün ziraat fakültesinin satış yerine gittim mandalina almak için, bi güzel çiçekler koymuşlar ki vitrine kucak kucak :)
dedim bunlar ne kadar dedi üç lira :)
mandalinanın yanında çiçekleri de aldım...
üç liraya üç gündür gülümsüyorum, detay değilse nedir :)
3 Kasım 2007 22:46
lithium
hayatımı üzerine kurduğum düzendir.. ayrıntılara çok takılırım.. başıma gelen çoğu olayda ayrıntılar sayesinde zarar almdan kurtulduğumu düşünürüm..
başak burcunun genel prensibidir zaten..
ayrıntı+gözlem+analiz..
kesinlikle inanıorum..
3 Kasım 2007 22:53
prenses peri
ben yengeçim ama yükselenim başak :) demek ondan :)
3 Kasım 2007 22:53
joshua
şaka gibi ya... başlık şoke etti beni...
daha dün endodonti final sözlümdeydim.. hoca bi panaromik röntgen verdi ve ne görüosam yorumlamamı söyledi... bi çok ufak ayrıntıyı farketmişim hoca ii not verdi ve odadan cıkarkene bana şeytan ayrıntılarda gizlidir... bunu kafana kazı dedi... çıktım odadan... anektod işte ne biliiim annatasım geldi :)
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/15573
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.