bnm dolu ilk aşkm vardı yaa :):) okulda emreyi seviodum mahallemizdede yusufa aşıktım bidee ananemlern orda yiğit vardıı kim varsda o an yanmda yakalamacılık oynardık hep vayy be ne günlerdei:)
10 Kasım 2007 23:37
kibrit kutusu:))
şimdi bu üç delikenlı ayrı yerlerde senle yakalamacılık oynuyodu güzel de yakalayınca ne yapıyorlardı ??:)))
...aisha... demis ki:
bnm dolu ilk aşkm vardı yaa :):) okulda emreyi seviodum mahallemizdede yusufa aşıktım bidee ananemlern orda yiğit vardıı kim varsda o an yanmda yakalamacılık oynardık hep vayy be ne günlerdei:)
adı köksaldı ilkokul 5te falandm en yakın ark ıma bile sölememiştim
şimdi görsem yüzüne bile bakmam
sanki görsem tanıycam da :S =)
16 Kasım 2007 20:27
dianarabago
19 ismi salla
17 Kasım 2007 06:53
thuringwethil
ilkokula giderken üst kattaki komşumuz..burcuydu adı, prenses gibiydi maşallah :o
18 Kasım 2007 03:29
hakan dinçer
anaokulunda(yaş 6) ve ilkokulda(7 ve sonrası) aynı sınıftaydık..adı merve..feysbukta buldu beni (ben bulmadım o buldu..demekki beni seviyo :P )
18 Kasım 2007 04:13
nadas__
4yasındaydım sanrım adı keremdi anaokulundan arkadasımdı fotograflara gore sarılıp sarılıp öpüomusum cocugu :))))
8 Aralık 2007 10:43
! ßlaq~ßerry
ilk okul 1den 4e kadar ayni siniftaydik adi Daniel di ... ben ozamanlar iste 7-9 arasiydim ...
yillaaaaaar sonra ayni üni. ye denk geldik hahaha :D ... beni tanimadi bende tanimadim sora bi yerden soy adini falan duydum dedim kesin o ... gittim yanina merhaba falan derken sohbete daldik ... :))) ...
ilk askimdi güzel zamandi ama artik ona karsi bise hissetmiyorum zerre kadar bile zaten o birakti üni yi görmüyorum da artik ... aklimda sadece güzel, masum bi ani olarak kalicak
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/15561
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.