ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > güncel > Haşmet Babaoğlu bekir coskunun yazısından utandı..
mesaj ekleyeni başlık aç forum ana sayfası facebook'ta paylaş!

Sayfalar: 1  2  3  4  << Önceki Sayfa      şu anda 37 - 48

comandante
comandante
Had bildirme mi söz konusu. Haşmet babaoğlu kim ki bekir Coşkun'a haddini bildfirecek allah aşkına. Bekir Coşkun Haşmet'i yazı diye yazar. Öyle Hıncal Abisiyle Mykonos gezmeye benzemez bu işler. Nemalanma konusunun da arkasındayım. Bugüne kadar yazdığı her köşe yazısının kendisine yol su elektrik Soros Vakfı olarak geri döndüğü
2 Kasım 2007 15:30   mesajın adresini al  

sprue
sprue

:) peki...

comandante demis ki:

Had bildirme mi söz konusu. Haşmet babaoğlu kim ki bekir Coşkun'a haddini bildfirecek allah aşkına. Bekir Coşkun Haşmet'i yazı diye yazar. Öyle Hıncal Abisiyle Mykonos gezmeye benzemez bu işler. Nemalanma konusunun da arkasındayım. Bugüne kadar yazdığı her köşe yazısının kendisine yol su elektrik Soros Vakfı olarak geri döndüğü

2 Kasım 2007 15:32   mesajın adresini al  

extremo
extremo
böle yazı yazan birine ben de haddini bildiriim belli yazdıgı yazılardan bekir çoşkunun
2 Kasım 2007 15:51   mesajın adresini al  

buraak
buraak
bekir coşkunun haşmetin dediği gibi hala aklı nerelerde. terörle bile siyaset yapıyolar. haşmet babaoğluna katılıyorum
2 Kasım 2007 22:32   mesajın adresini al  

eskici_
eskici_
öle bisey yaparsan peceteni tutarım :D:D

boomerang ¹³ demis ki:

bekir coşkuna koyayım size bir şey olmasın afedersin..

2 Kasım 2007 22:49   mesajın adresini al  

lithium
lithium

bu sefer senin kuyruğuna basmadım. viyaklama..rejü bu kısmı sanaydı.. ev ahaliniz bu ara pek sessiz kaldı bekliyoruz enteresan istatistiklerinizi..

bu muhalefetlikten deil, ben bekir coşkunu gayet severek okurum. tarışma karşıt iki görüş arasında olur ve sıt görüş daima muhalefettir zaten..
sende benim görüşüme muhalefetsin.. ama bu seni suçlamamı gerektirmez..
fikrimi sundum sadece..

reju demis ki:

lithium sırf muhalefet olmak için muhalefet oluyorsun gözümden kaçmadı.

2 Kasım 2007 23:09   mesajın adresini al  

pfelconte
pfelconte

anlamadım. yani şimdi sen, şehid analarının ne giydiğinden bize ne diyerek bekir coşkun'u mu savunuyorsun?

bu adam senin savunduğun tezin tam tersi bir yazı yazmış fark ettin mi acaba?

lithium demis ki:

yahu senin yaptığın ne?
şehidin anasının kafasında bi şey olup olmamasından bize ne? bizim için onun evladı kutsal deil mi?
doğru ama.. tayyip bey'de şehide kelle demişti.. bu kdar kelle derdinde olmak sadece ona mahsus olabilir.. bir yazar miting meydanındaki kelle ile ilgilenemez.
diosun ki maraşta böyle böyleydi..
maraş doğu illerimizden sayılır. ki doğu illerimiz genel olarak türbalı.. türban takmak istemese de zorla takar ailesi..
gel bakim şöle marmara bölgesine.. hatta gel kültürler karması olan istanbula?
hani.. kaç taneydiler?
daha fazla olmaları gerekmio muydu.. onca oy çıktı.. atılan oy'un dörtte biri kadar türbanlı var mıydı?

bi de lütfen şu başlık ismi değişsn.. dkkat çekmek için kendi kendine saçma bi iddiada bulunmuşsun.. bekir coşkun bi yazısında evet utandım yazarsa merak etme senden önce başlığı ben açarım..
bu daha o haşmet babaoğlu bekir coşkunun yazdıklarından utandı olmuş.. bence buraya başlık açmadan önce sen oku yazdıklarını biraz..
bunu da sadee bu başlığına tepki olarak alma.. günlerdir yazdıklarına bi tepk olarak algıla olur mu?

2 Kasım 2007 23:37   mesajın adresini al  

pfelconte
pfelconte
Sen doğu ili görmemişsin hayatında K. Maraş' ı da bilmiyorsun şehre doğu sayılrı diyorsun... Endüstriyel bir şehir sosyolojik olarak, her halükarda maddi imkanları ve sanayisi düşük, işsizliği yüksek doğu illerinden daha moderndir bunu sana altyapı oluşturmak için söyledim. Sen rize çayı antalya portakalı sayıyorsun...

E önceki seçimler boyunca halkın yüzde 65 i' sizi istemiyor derkenbunu diyenler o yüzde 35 oy verenleri göz önüne alıyor mu idi? Zaten türbanlı lafını çok duydum da bir kişiye türbansız dendiğini duymadım... Denmesin de...

Dinle ne alakası var anlamadım neden ona vurgu yapıyorsun ki? Şahsidir din? Nerden çıktı anlat bakalım?

ben de maraşlıyım. abartma istersen. urfa'yı da gördüm, antep'i de, diyarbakır'ı da. maraş hiçbirinden gelişmiş değil. ayrıca sokaklar türbanlılarla değil çarşaflılarla dolu. bu benim de içimi acıtıyor ama maalesef böyle. hala kan çeker, orası ayrı

2 Kasım 2007 23:45   mesajın adresini al  

pfelconte
pfelconte
2 Kasım 2007 23:45   mesajın adresini al  

-glycerine-
-glycerine-
AKP'nin en sevdiği tartışma konusu türbandır,saolsun bu yazı da bu tartışmayı biraz daha alevlendirmiş.Hakikaten gereksiz bir yazı bence.AKP'nin eleştirilecek o kadar noktası varken,neden sadece bu konu tartışılır ben anlam veremiyorum.Çıkıp türbanlılar nerdeydi demek yerine,AKP önlem almak için bu kadar şehir verilmesini mi bekledi sorusunu sormak daha iyi değil miydi?ya da bu ülkenin aklına ekonomik ambargo gelmesi için,23 yıl mı gerekliydi?Bu cenazelere ya da yürüyüşlere kimlerin kafasında neyle geldiğini tartışmak yerine,bu cenazeleri önleyemeyen zihniyeti tartışmak daha yerinde olmaz mıydı?Şu hala anlaşılamadı,türban üzerine tartışıldıkça,AKP güç kazanıyor.Türban zaten,müslümanlıkta bile tartışmalı olan bir konu.Özenle seçilmiş bir konu.Üzerinde bir sürü ilahiyat profesörünün oturup da ortak karar veremeyeceği bir konu.Sonu olmayan bir konu.Bu yüzden türban seçildi zaten.Bu yüzden faiz günahtır denmedi çünkü bazı kesimlerin işine gelmezdi bu.Bu yüzden 2 kadının şahitliği bir erkeğinkine eşit olsun denmedi.Ya da sosyal hayattaki diğer alanlara kaydırılmadı bu tartışma.Olaylara mantıkla bakanların,dini sömürenlere küfür etmesi,kendini dincilere karşı mantıkla savunması beklendi.Herşey beklenildiği gibi oldu.2 taraf oluştu.Dindarlara oy veren taraf-sözde muhafazakar kısım-,diğer tarafta ise dinden uzak yaşayan,başörtüsüne ve ahlak kurallarına pek fazla önem vermeyen,dini sosyal hayatından uzak tutan kısım.Toplum işte böyle ayrıldı.Bu olaylara bu şekilde yaklaşıldığı sürece,AKP dünyanın en yüksek faizini ödediği ecnebi para babalarının kucaklarında oturttuğu favori evlatları olarak kalmaya devam edecek.
 1   3 Kasım 2007 00:14   mesajın adresini al  

sprue
sprue

Valla bana göre ilk defa doğruluk payı var yazında. Tebrik ederim.

Alkışlıyorum...

-glycerine- demis ki:

AKP'nin en sevdiği tartışma konusu türbandır,saolsun bu yazı da bu tartışmayı biraz daha alevlendirmiş.Hakikaten gereksiz bir yazı bence.AKP'nin eleştirilecek o kadar noktası varken,neden sadece bu konu tartışılır ben anlam veremiyorum.Çıkıp türbanlılar nerdeydi demek yerine,AKP önlem almak için bu kadar şehir verilmesini mi bekledi sorusunu sormak daha iyi değil miydi?ya da bu ülkenin aklına ekonomik ambargo gelmesi için,23 yıl mı gerekliydi?Bu cenazelere ya da yürüyüşlere kimlerin kafasında neyle geldiğini tartışmak yerine,bu cenazeleri önleyemeyen zihniyeti tartışmak daha yerinde olmaz mıydı?Şu hala anlaşılamadı,türban üzerine tartışıldıkça,AKP güç kazanıyor.Türban zaten,müslümanlıkta bile tartışmalı olan bir konu.Özenle seçilmiş bir konu.Üzerinde bir sürü ilahiyat profesörünün oturup da ortak karar veremeyeceği bir konu.Sonu olmayan bir konu.Bu yüzden türban seçildi zaten.Bu yüzden faiz günahtır denmedi çünkü bazı kesimlerin işine gelmezdi bu.Bu yüzden 2 kadının şahitliği bir erkeğinkine eşit olsun denmedi.Ya da sosyal hayattaki diğer alanlara kaydırılmadı bu tartışma.Olaylara mantıkla bakanların,dini sömürenlere küfür etmesi,kendini dincilere karşı mantıkla savunması beklendi.Herşey beklenildiği gibi oldu.2 taraf oluştu.Dindarlara oy veren taraf-sözde muhafazakar kısım-,diğer tarafta ise dinden uzak yaşayan,başörtüsüne ve ahlak kurallarına pek fazla önem vermeyen,dini sosyal hayatından uzak tutan kısım.Toplum işte böyle ayrıldı.Bu olaylara bu şekilde yaklaşıldığı sürece,AKP dünyanın en yüksek faizini ödediği ecnebi para babalarının kucaklarında oturttuğu favori evlatları olarak kalmaya devam edecek.

3 Kasım 2007 00:20   mesajın adresini al  

dianarabago
dianarabago
3 Kasım 2007 02:41   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  << Önceki Sayfa      şu anda 37 - 48

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2009