Dinle ne alakası var anlamadım neden ona vurgu yapıyorsun ki? Şahsidir din? Nerden çıktı anlat bakalım?
peki öğretmenim..
oyun mu oynuyoruz arkadaşım?
yazarken benim için onu yazmanın sırası gelmiştir yazmışımdır..?
açıklama yapmak zorunda olduğumu sanmıyorum.
dini sembol haline geitdiler şehit anasının kfasına bile taktılar.. gel de bu konuya takılma..
benim modernlik anlayışım sanayisi deil..
22 Kasım 2007 00:52
lithium
bi de başlık sahibi arkadaşım eğer sen düzelttiysen başlığı teşekkür ederim..
2 Kasım 2007 00:55
luca leotardo
Şehit anasının kafasına onlar taktılar dinciler de, mitinge gelenlerin kafasına takan neyci?
lithium demis ki:
Dinle ne alakası var anlamadım neden ona vurgu yapıyorsun ki? Şahsidir din? Nerden çıktı anlat bakalım?
peki öğretmenim..
oyun mu oynuyoruz arkadaşım?
yazarken benim için onu yazmanın sırası gelmiştir yazmışımdır..?
açıklama yapmak zorunda olduğumu sanmıyorum.
dini sembol haline geitdiler şehit anasının kfasına bile taktılar.. gel de bu konuya takılma..
benim modernlik anlayışım sanayisi deil..
2 Kasım 2007 01:02
koalalumpur
Meltem tamam ben cevabımı aldım senle bu konuyo başka zaman konuşmak istiyorum stop..
2 Kasım 2007 01:10
özcartman
şimdi benim anlayamadığım nokta bi insanın yazdığının yargılanabilmesi için başka bi insanın yazdığı ne şekilde kriter olarak alınabilir.yarın bigün Oktay Ekşi çıkıp Haşmet'in yazısından utandım dese bakın bu adam da bundan utanmış.demek ki Bekir Coşkun'un yazısında utanılcak bişey yokmuş mu diycez..yani işimize geleni mi kriter olarak olarak alıyoruz..birazcık mantık...
kafama göre... demis ki:
yok yani ben bekir coskunun yazısını koydugumda mıillet siz yanlıs anlıyorsunuz demişti hadi dedik biz yanlış anladık bu adamda mı yanlış anlıyorP?
22 Kasım 2007 02:03
obsesif-kompulsif
arkadaşlar,ey türkiyemizin en parlak beyinleri , belki de dünyadaki bu ultra-kapitalist-acımasız sistemi tersine döndürecek olanlar ;
farkında olmadan bizi bölmek isteyenlere ,çatışma çıkarmak isteyenler , hiyerarşik ya da inançsal düzen(sizlik) oluşturmaya çalışanlara alet oluyoruz...
hepimiz düşüncemizi savunalım ama kimseyi incitmeden...eğer biz bekir coşkunun yazısına veya kendisine hakaret edersek savunduğumuz değerlere de yani saygı-sevgi-düşünce eksenine de ters düşmüş oluruz...
he tabii ki tartışıcaz , kimi zaman farklı düşünücez fakat bu kadar gergin olmayalım.
kafa kafaya gelmeyelim , kafa kafaya verelim....
2 Kasım 2007 03:24
reju
lithium sırf muhalefet olmak için muhalefet oluyorsun gözümden kaçmadı.
32 Kasım 2007 09:33
zifir
bkz:boş işler bunlar..girmemek gerek
2 Kasım 2007 14:03
comandante
Haşmet babaoğlu'da önderi Hıncal Uluç yolunda gitmeye karar vermiş anlaşılan. her işe burnunu sokuyor baksanıza. Çünkü bu sayede nemalanıyor. Aşk yazıları yazdı Yaşamdan Dakikalar programını kaptı, spor yazdı 90 dakika yorumcusu oldu. Şimdi de ucundan kenarından siyaet yazıp politikacı mı olmaya çalışıyor. E ona da Haber7'de program yapmak yakışır o zaman. Bu arada bu bi ara Ahmet hakan'ı dövmeye niyetlenmişti n'oldu???
2 Kasım 2007 14:36
sprue
Hakarete en güzel benzetme diyecek kadar kendini kaybetmişsin.
Kalkıpda bir şeylerin düşmanlığı adına şehitler üzerinden, anneleri üzerinden konuşmaları reddetmek yerine, yok analarının hepsi türbanlı değldi falan yazmışsın.
Açıkcası seviyesizliklerin kaba tabiriyle daniskasını yapıp, bide alkış almışsın...
Ya madem öyle. Direk yazsana. Türbanlı insanlara düşmanım, onlar vatan haini. Dolayısıyla zaten teröre lanet okumazlar diye.
İnan o zaman dürüst olursun. Bu şekilde ise başka bişey...
lithium demis ki:
ben şöyle bi ekleme yapmak istiyorum..
2 gündür ayrımcılığın dik alasını sende görüyorum..
şehit analarını görmüyor galiba diyorsun..
bu nedir.. şehidinin anasının türbanından bize ne? başı açık olması ile şehitliğin en alakası var?
şehit olmak bi şereftr.. ölümlerin en güzeldir.. şehit anası olmak çok acı ama belki en gurur verici şeydir..
biz ona bi şey mi diyoruz? ama her şehidin anasının başı kapalı die gereksiz bi genellemeyi de burda gördüm.. engin gözlemlerinden dolayı seni tebrik ediorum(!)
bende gittim o mitinglere hepsine olamasa da.. ama türkiyedeki türbanlı oranını düşünürsek ve bunu bir daha mitinglere oranlarsak katılım kesinlikle çok az..
burda bekir coşkunun yazdığından utandığına dair bi şey de göremedim
, kaldı ki o adamın yazdığının tek kelimesinden utanmayacağına da inanıyorum. kaldı ki utanılcak bi şey göremiorum.. senin yuaptığın şu şehit anaarının türbanlı olması gözlemi ne kadar gereksizse onun da gerekzi gözlemler yama hakkı var deil mi?
senin buraya yazdığın gibi onun da kendi çöplüğünde yazma hakkı var deil mi?
onu eleştiren kişi de bi yazar.. beğenir beğenmez yazıyı.. bu neyi kanıtlar? yurdumun herhangi bi insanından fakı nedir o yazar kişinin?
göbeğini kaşıyan kıllı adam. bu benzetme de gördüğüm e güzel benzetmedir..noldu AKPnize..
ancak tvde amerika ve AB beni bağlamaz ben bildiğimi yaparım, 3 gün içinde gerekeni yapcam diodu.. ve hyatımda ilk defa tayyipin budefa bi şey yepacağına inandım ya da inanmak istedim..
naaptı?? göbeğini kaşıdı..
kaç tane üç gün geçti..
ne yapıldı?
boş vaatler ülkesi türkiyemin tipik gazı bu.. sırtını sıvazlayınca geçti işte..
32 Kasım 2007 15:00
sprue
bravo
reju demis ki:
lithium sırf muhalefet olmak için muhalefet oluyorsun gözümden kaçmadı.
12 Kasım 2007 15:02
sprue
:) yazmaması gerekli değil mi?
Neden yazsın ki. Diğer işlerinde zararsızdı. Ama şimdi bir had bildirme sözkonusu. Dolayısıyla ne yapıcaz. Bakıcaz. Bizden mi değil mi? Karar vericez. Bizdense zaten problem yok. Ama bizden değil. Dolayısıyla napıcaz.
KARALAYACAĞIZ
yazıyo çünkü nemalanıyo. şunu yaptı bunu yaptı ordan girdi...
sen busun comandante...
comandante demis ki:
Haşmet babaoğlu'da önderi Hıncal Uluç yolunda gitmeye karar vermiş anlaşılan. her işe burnunu sokuyor baksanıza. Çünkü bu sayede nemalanıyor. Aşk yazıları yazdı Yaşamdan Dakikalar programını kaptı, spor yazdı 90 dakika yorumcusu oldu. Şimdi de ucundan kenarından siyaet yazıp politikacı mı olmaya çalışıyor. E ona da Haber7'de program yapmak yakışır o zaman. Bu arada bu bi ara Ahmet hakan'ı dövmeye niyetlenmişti n'oldu???
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/15533
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.