Arkadaşım senin görüşlerine inanmamız veya Bekir Coşkun' un son yazısındaki bu saçma ve mesnetsiz görüşlerin farkına varmamız için Haşmet Babaoğlu' nun yorumuna gerek yoktu.
Ama gene de sağol...
2 Kasım 2007 00:21
kafamagöre
johnny sack demis ki:
Arkadaşım senin görüşlerine inanmamız veya Bekir Coşkun' un son yazısındaki bu saçma ve mesnetsiz görüşlerin farkına varmamız için Haşmet Babaoğlu' nun yorumuna gerek yoktu.
Ama gene de sağol...
abı bana göre hasmet yazar değil zatende burda bazı arkadslar bızım bu yazıdan bı bok anlamdığımızı düşündüğü için koydum bu adamın yazısını...
2 Kasım 2007 00:23
lithium
yahu senin yaptığın ne?
şehidin anasının kafasında bi şey olup olmamasından bize ne? bizim için onun evladı kutsal deil mi?
doğru ama.. tayyip bey'de şehide kelle demişti.. bu kdar kelle derdinde olmak sadece ona mahsus olabilir.. bir yazar miting meydanındaki kelle ile ilgilenemez.
diosun ki maraşta böyle böyleydi..
maraş doğu illerimizden sayılır. ki doğu illerimiz genel olarak türbalı.. türban takmak istemese de zorla takar ailesi..
gel bakim şöle marmara bölgesine.. hatta gel kültürler karması olan istanbula?
hani.. kaç taneydiler?
daha fazla olmaları gerekmio muydu.. onca oy çıktı.. atılan oy'un dörtte biri kadar türbanlı var mıydı?
bi de lütfen şu başlık ismi değişsn.. dkkat çekmek için kendi kendine saçma bi iddiada bulunmuşsun.. bekir coşkun bi yazısında evet utandım yazarsa merak etme senden önce başlığı ben açarım..
bu daha o haşmet babaoğlu bekir coşkunun yazdıklarından utandı olmuş.. bence buraya başlık açmadan önce sen oku yazdıklarını biraz..
bunu da sadee bu başlığına tepki olarak alma.. günlerdir yazdıklarına bi tepk olarak algıla olur mu?
32 Kasım 2007 00:28
luca leotardo
Ne doğu ili ya akdeniz bölgesinin şehridir K. maraş...Ne demek doğudan sayılır...Bende orada büyüdüm. Doğuyla ne alakası var yılda 1 milyar doplar tekstil ihracatı yapar orası.
Bekir Coşkun yok göbeğini kaşıyan adam yok türbanlılar herşeye bir simge herşeye bir sınıflandırma yapıyor da acaba kendi ne?
Türbansız mı diyelim takmayanlara...
Sevmiyorum sınıflandırmaları... Maneviyatta arayacaksın manayı da anlamı da, maddiyatta her pas ofsayttır.
lithium demis ki:
yahu senin yaptığın ne?
şehidin anasının kafasında bi şey olup olmamasından bize ne? bizim için onun evladı kutsal deil mi?
doğru ama.. tayyip bey'de şehide kelle demişti.. bu kdar kelle derdinde olmak sadece ona mahsus olabilir.. bir yazar miting meydanındaki kelle ile ilgilenemez.
diosun ki maraşta böyle böyleydi..
maraş doğu illerimizden sayılır. ki doğu illerimiz genel olarak türbalı.. türban takmak istemese de zorla takar ailesi..
gel bakim şöle marmara bölgesine.. hatta gel kültürler karması olan istanbula?
hani.. kaç taneydiler?
daha fazla olmaları gerekmio muydu.. onca oy çıktı.. atılan oy'un dörtte biri kadar türbanlı var mıydı?
bi de lütfen şu başlık ismi değişsn.. dkkat çekmek için kendi kendine saçma bi iddiada bulunmuşsun.. bekir coşkun bi yazısında evet utandım yazarsa merak etme senden önce başlığı ben açarım..
bu daha o haşmet babaoğlu bekir coşkunun yazdıklarından utandı olmuş.. bence buraya başlık açmadan önce sen oku yazdıklarını biraz..
bunu da sadee bu başlığına tepki olarak alma.. günlerdir yazdıklarına bi tepk olarak algıla olur mu?
12 Kasım 2007 00:32
kafamagöre
yahu senin yaptığın ne?
şehidin anasının kafasında bi şey olup olmamasından bize ne? bizim için onun evladı kutsal deil mi
ben nezaman dedım ya sehıtlerın aılesının turbanlı muhabbetını
bende batıda oturuyorum cevremde cok turbanlı var ve cogu mıllıyetcı ama yapamıyorlar ıstedıgını özgürce....buna şahit oldum çok defa
evet ben bu adamın yazar olmasından utanıyorumm yaa isterse kımseler olmasın bu adam örtü üzerinden reklam yapıyor ve insanların kafasına örtü =laiklik seyını sokuyoorr bu adamı neden koruorsun anlamıyorummm
12 Kasım 2007 00:33
cassio
Zaten bu adamın yazısını buraya taşımak hatta iha nın cevabını taşımak ta gereksizdi...Çünkü ağız isali olmuş bi adamın yazılarını konuşmaya değmez...
johnny sack demis ki:
Ama gene de sağol...
2 Kasım 2007 00:34
kafamagöre
böyle reklamcı bı köse yazarının haberlerını buraya cıkararak ortamı gerdiğim için kusura bakmayın arkadaslarr
2 Kasım 2007 00:36
lithium
Sevmiyorum sınıflandırmaları...
sen sevme.. ama bu ülkeyi her iki kişiden biri bize oy verdi diye zaten ikiye böldüler..
diğer 2 kişiden biri hiçe sayılırcasına..
sen o sınıflandırma yapılırken nerdeydin?
onlar -bizim türbanımız- die vurgulamasa kimse oturupta onların türbanıyla uğraşmaz..
sembol haine getirenler de kendileri..
onlar din iman sahibi biz zaten dinsiziz..
maraşın yaptığı tekstili de konuyla alakası olduğunu sanmıorum.. tıpkı rizenin çayının, antalyanın portakalının olmadığı gibi..
32 Kasım 2007 00:36
koalalumpur
Bak lithium sana 4 sorum var
1-Bekir coşkun sence neden böyle bir yazı yazdı ve cenazelerdeki insanlar başörtülü olsa nolur olmasa nolur?
2-Baş örtülülerin hepsini akpli sanmak ne kadar doğru?
3-Sence gerçekten başörtülü insan sayısı azmıydı eskişehirdeki cenazede?
4-Konuyu şehitlerden alıp başörtüsüne getirip ordanda akpye çevirerek sende bekir coşkunun oyununa gelmiş olduğunu düşünmüymusun?
32 Kasım 2007 00:37
luca leotardo
Sen doğu ili görmemişsin hayatında K. Maraş' ı da bilmiyorsun şehre doğu sayılrı diyorsun... Endüstriyel bir şehir sosyolojik olarak, her halükarda maddi imkanları ve sanayisi düşük, işsizliği yüksek doğu illerinden daha moderndir bunu sana altyapı oluşturmak için söyledim. Sen rize çayı antalya portakalı sayıyorsun...
E önceki seçimler boyunca halkın yüzde 65 i' sizi istemiyor derkenbunu diyenler o yüzde 35 oy verenleri göz önüne alıyor mu idi? Zaten türbanlı lafını çok duydum da bir kişiye türbansız dendiğini duymadım... Denmesin de...
Dinle ne alakası var anlamadım neden ona vurgu yapıyorsun ki? Şahsidir din? Nerden çıktı anlat bakalım?
lithium demis ki:
Sevmiyorum sınıflandırmaları...
sen sevme.. ama bu ülkeyi her iki kişiden biri bize oy verdi diye zaten ikiye böldüler..
diğer 2 kişiden biri hiçe sayılırcasına..
sen o sınıflandırma yapılırken nerdeydin?
onlar -bizim türbanımız- die vurgulamasa kimse oturupta onların türbanıyla uğraşmaz..
sembol haine getirenler de kendileri..
onlar din iman sahibi biz zaten dinsiziz..
maraşın yaptığı tekstili de konuyla alakası olduğunu sanmıorum.. tıpkı rizenin çayının, antalyanın portakalının olmadığı gibi..
12 Kasım 2007 00:43
kafamagöre
abe marasa dondurmeyelım konuyu zaten ıyıce saptı konu boku cıktı ıyıce cıkmasın :D
2 Kasım 2007 00:44
lithium
bak şimdi onurcum.. eskişehir halkı zaten tutucu bir halk.. yani buranın o görüntüsünü bozanlar öğrenciler sende biliyorsun..
ben zaten yazıya dair yorum yapmadım.. okudum geçtim, yorum yapcak olsam başlık açıldığında yapardım.. ben olayın türbanlı şehit anaları die
ayrılmasından şikayetçiyim..
buna takılan birinin olacağını biiodum. ama AKPnin tarafını az çok biliyoruz. dörtte birinin öyle olduğunu varsayarak dedim..
eskişehirdeki cenaze töreninde beklediğimden az türbanlı gördüm ne yalan sölim.. daha çok öğrencileri, en coşkulu olarak da ADDcileri (atatürkçü düşünce derneği) ve ülkücüleri gördüm..
çoğu öğrenciydi.. cenaze devamında var mıydın bilmiorum.. yürüyüş kısmında falan halktan insan çok azdı.
son soruna da serbest çağrışım diyoruz.. olayın ucu buna dayanıo dmeeki benim kafamda bilinçaltımda öyle kurgulamışım..
koalalumpur demis ki:
Bak lithium sana 4 sorum var
1-Bekir coşkun sence neden böyle bir yazı yazdı ve cenazelerdeki insanlar başörtülü olsa nolur olmasa nolur?
2-Baş örtülülerin hepsini akpli sanmak ne kadar doğru?
3-Sence gerçekten başörtülü insan sayısı azmıydı eskişehirdeki cenazede?
4-Konuyu şehitlerden alıp başörtüsüne getirip ordanda akpye çevirerek sende bekir coşkunun oyununa gelmiş olduğunu düşünmüymusun?
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/15533
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.