ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
Bekir Coşkun Meydanlarda niye türbanlı yok?” dedi ortalık karıştı.. Tepkiler çok. Meslektaşlarının da beklemediği bir yazıydı.
Vatan yazarı Haşmet Baboğlu, Şimdi hiç olmadı Bekir Coşkun! dedi. Beğendiği, saygı duyduğu bir yazardı üstelik.. Ona göre Coşkun görüşlerini eğip bükmüyor dile getiriyordu.
Görüşlerine katılmadığı yazıları çoktu ama utanmamıştı bugüne kadar. İlk kez dün utandı. Bakın Baboğlu utancını nasıl dile getiriyor:
-(...)Şu kalem kağıt dediğimiz şeyin bu kadar hoyrat, bu kadar kırıcı, bu kadar bölücü ve “uydur uydur ebegümeci” olabilme gücünden utandım.
Bekir Coşkun gibi yıllanmış bir köşe yazarının şehit annelerini bile göremeyecek kadar bakar kör olabilmesinden...
Terör bu ülkeyi yüzde 47- yüzde 53 diye ayırmadan vururken teröre karşı çıkan bir yazarın kafasının hâlâ oraya takılmış olmasında artık hiçbir içtenlik bulunamayacağı gerçeğiyle böyle yüzleşmekten utandım.
Hani oturduğum yerde kendi kendime duvara doğru bağıracaktım: “Bekir bey, Bekir bey, göbeğini kaşıyan kıllı adamlar diye aylardır yazılarınızda hor gördüğünüz insanların çocukları ölüyor, siz hâlâ ne diyorsunuz?
Siyasal görüşlerinizi nasıl savunursanız savunun ama hiç değilse bu hassasiyetleri kaşımayın, teröre tepki ortaklığına nifak sokmayın, bu kadar ucuz siyaset yapmayın!”
simdi burdan da anlıyoruz kı tek bız yanlıs anlamıyormusuz demekkı bızım anladıgımız doğruymuş
51 Kasım 2007 23:53
lithium
ee?
31 Kasım 2007 23:55
kafamagöre
yok yani ben bekir coskunun yazısını koydugumda mıillet siz yanlıs anlıyorsunuz demişti hadi dedik biz yanlış anladık bu adamda mı yanlış anlıyorP?
ben şöyle bi ekleme yapmak istiyorum..
2 gündür ayrımcılığın dik alasını sende görüyorum..
şehit analarını görmüyor galiba diyorsun..
bu nedir.. şehidinin anasının türbanından bize ne? başı açık olması ile şehitliğin en alakası var?
şehit olmak bi şereftr.. ölümlerin en güzeldir.. şehit anası olmak çok acı ama belki en gurur verici şeydir..
biz ona bi şey mi diyoruz? ama her şehidin anasının başı kapalı die gereksiz bi genellemeyi de burda gördüm.. engin gözlemlerinden dolayı seni tebrik ediorum(!)
bende gittim o mitinglere hepsine olamasa da.. ama türkiyedeki türbanlı oranını düşünürsek ve bunu bir daha mitinglere oranlarsak katılım kesinlikle çok az..
burda bekir coşkunun yazdığından utandığına dair bi şey de göremedim
, kaldı ki o adamın yazdığının tek kelimesinden utanmayacağına da inanıyorum. kaldı ki utanılcak bi şey göremiorum.. senin yuaptığın şu şehit anaarının türbanlı olması gözlemi ne kadar gereksizse onun da gerekzi gözlemler yama hakkı var deil mi?
senin buraya yazdığın gibi onun da kendi çöplüğünde yazma hakkı var deil mi?
onu eleştiren kişi de bi yazar.. beğenir beğenmez yazıyı.. bu neyi kanıtlar? yurdumun herhangi bi insanından fakı nedir o yazar kişinin?
göbeğini kaşıyan kıllı adam. bu benzetme de gördüğüm e güzel benzetmedir..noldu AKPnize..
ancak tvde amerika ve AB beni bağlamaz ben bildiğimi yaparım, 3 gün içinde gerekeni yapcam diodu.. ve hyatımda ilk defa tayyipin budefa bi şey yepacağına inandım ya da inanmak istedim..
naaptı?? göbeğini kaşıdı..
kaç tane üç gün geçti..
ne yapıldı? boş vaatler ülkesi türkiyemin tipik gazı bu.. sırtını sıvazlayınca geçti işte..
52 Kasım 2007 00:12
kafamagöre
bekir coşkuna koyayım size bir şey olmasın afedersin..
eyvallah abe :P
2 Kasım 2007 00:12
ertu '
canin sagolsun, koy gulum...
boomerang ¹³ demis ki:
bekir coşkuna koyayım size bir şey olmasın afedersin..
2 Kasım 2007 00:13
aslan67
ekleme yapmak istemiyorum..sanık sizindir..
lithium demis ki:
ben şöyle bi ekleme yapmak istiyorum..
2 gündür ayrımcılığın dik alasını sende görüyorum..
şehit analarını görmüyor galiba diyorsun..
bu nedir.. şehidinin anasının türbanından bize ne? başı açık olması ile şehitliğin en alakası var?
şehit olmak bi şereftr.. ölümlerin en güzeldir.. şehit anası olmak çok acı ama belki en gurur verici şeydir..
biz ona bi şey mi diyoruz? ama her şehidin anasının başı kapalı die gereksiz bi genellemeyi de burda gördüm.. engin gözlemlerinden dolayı seni tebrik ediorum(!)
bende gittim o mitinglere hepsine olamasa da.. ama türkiyedeki türbanlı oranını düşünürsek ve bunu bir daha mitinglere oranlarsak katılım kesinlikle çok az..
burda bekir coşkunun yazdığından utandığına dair bi şey de göremedim
, kaldı ki o adamın yazdığının tek kelimesinden utanmayacağına da inanıyorum. kaldı ki utanılcak bi şey göremiorum.. senin yuaptığın şu şehit anaarının türbanlı olması gözlemi ne kadar gereksizse onun da gerekzi gözlemler yama hakkı var deil mi?
senin buraya yazdığın gibi onun da kendi çöplüğünde yazma hakkı var deil mi?
onu eleştiren kişi de bi yazar.. beğenir beğenmez yazıyı.. bu neyi kanıtlar? yurdumun herhangi bi insanından fakı nedir o yazar kişinin?
göbeğini kaşıyan kıllı adam. bu benzetme de gördüğüm e güzel benzetmedir..noldu AKPnize..
ancak tvde amerika ve AB beni bağlamaz ben bildiğimi yaparım, 3 gün içinde gerekeni yapcam diodu.. ve hyatımda ilk defa tayyipin budefa bi şey yepacağına inandım ya da inanmak istedim..
naaptı?? göbeğini kaşıdı..
kaç tane üç gün geçti..
ne yapıldı?
boş vaatler ülkesi türkiyemin tipik gazı bu.. sırtını sıvazlayınca geçti işte..
2 Kasım 2007 00:15
kafamagöre
yaaa konuyu saptırıyorsun adam örtüyü heryere sokacak yaa ben maraştaydım bu yuruyusler oldugunda maraşlılar bılır aıleler genelde sofudur ama ortulu ınsanlar kızlar gördum ama bu adama göre örtü takan bu mılletın ınsanı degılmı yada cumhuriyetcı deılmı bu adama göre değil bu adam örtüye takmış durumdaa...... ben buna karşıyımmm bu adam sınıf ayırıyorr ve bunu düşünceleri icin değil farklı olmak için yapıyor
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/15533
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.