| |
-*-*-*
|
Arkadaşlar, malum yarın itibariyle final sınavları başlıyor. Benim final dönemi denince ilk aklıma gelen nedense elektrik kesintileri oluyor. Ertesi günkü sınav için sabahlamayı planladığınız en aciz döneminizde bu şanssızlığı yaşamayanınız yoktur heralde. Yoksa bu bir şanssızlık değil de birilerinin planlayarak gerçekleştirdiği bir eylem mi?? Ben bunu hala çözemedim, 4 sene yurtlarda kalmama rağmen. Bu arada Demiraylarda yaşanan tanga hadisesini hatırlayanınız, bileniniz, göreniniz var mıdır? Ben kendi gözlerimle şahit olmuştum. Bunun gibi final dönemi efsanelerinden hatırladıklarınız varsa iyi gider hani. Su an ben de final kasiyorum da, nostaljik olur!!!!
|
|
~ 988 gün
|
|
| |
-*-*-*
|
Haklısın ya, attıktan sonra farkettim :)
|
|
~ 988 gün
|
|
| |
gökhan
|
su kesintisi bence daha önemli
düşmanımın başına vermesin
|
|
~ 988 gün
|
|
| |
tarçınlı kakaolu kek
|
ya odtüde klasiktir harbi final dönemi elek. kesintisi.ben bekliyrm bu hafta içinde en az 1-2 tane.
aman uzun sürmesin de 3-5 dk.dan zarar gelmez :)
uzayınca bırak der çalışmayı nete giremiyrm o kötü oluo :)
|
|
~ 988 gün
|
|
| |
tane® ©an
|
walla gecen sene kesmediler benim kalbimi kırdılar, artık bekliosun kesilsin bi deşarj olalım die, ben hazırlıktayken, ebiden bizim yurda lazer tutuolardı, bizim yurttan da bi eleman nerden bulduysa, projektorle taramaya başlamıştı ebiyi kim lazer tutuo die:) tanga olayında erkekler yırtmış, kızlar yurttan atılmıştır-en azından bildiğim kadarıyla- bu konuda yorum yok, sadece ŞIDDETLE KINIORUM bu ayrımcılığı
|
|
~ 984 gün
|
|
| |
tane® ©an
|
ha bi de gecen sene elektrikler kesilmedi ya, odtululerde kesilse bugun kesilirdi die bağırışmaya başlamışlardı, elemanlar danışmaya tempo tutmaya başlamışlar ABAZA HACI, buna kızan danışmanın yaptığı anons efsanedir:) ben kaçırmıştım-naza gitmiştim:(
|
|
~ 984 gün
|
|
| |
tane® ©an
|
ulan turkceyide unutmuşumuz be:( rahatlamak amacıyla ... bağırarak rahatlar ne şimdi bu:(
|
|
~ 984 gün
|
|
| |
yasin altunkaynak
|
hiç hoş bir şey değildir, hatta çok kötü bir şeydir
|
|
~ 837 gün