Ayrıca bu mekanı beğenmeyenlere sormak istiyorum,arasta'ya gidip 80 kağıt ekstra kazık yemeyi isterler miydi acaba?:D
26 Ocak 2008 21:58
jan
ahah zaten ya ölüosun ya mezun oluosun :D
efsunlu
eskiden şu kantinde bi zerrin bi de ben iülüydük neyseki haraket geldi :) ölümüne ekonometri :D
26 Ocak 2008 21:59
üstteki
seni çeke çeke bitiremedim :)
osge demis ki:
bn geldiimm:):):)yaww acaip eğlendimmm en yakın samanda bi buluşma daha ayarlayalıımmm:):):)
2 şubat ta toplanıyoruz tekrardan ,ona da bekleriz :o)
26 Ocak 2008 22:00
japon harikası
ölmeden de olan var bak :D
jan demis ki:
ahah zaten ya ölüosun ya mezun oluosun :D
efsunlu
eskiden şu kantinde bi zerrin bi de ben iülüydük neyseki haraket geldi :) ölümüne ekonometri :D
26 Ocak 2008 22:01
osge
ömer sen boşwer mekan iiydi müsik konusunda öselliklede ilk başlarda çalanlarla ilgili her ne kdr aynı şeyi söleyemicek olsamda olsun gayet iiydi:):):)ayrıcada eet 80 mlynu olan we cebinde durmasından rahatsız olan warsa bi dahakine arastaya gidebiliris yine:):):)
aslan67
Zaten Özge ve kuzeni Özlem bugün hem fotojenik hem de baya bir enerjiklerdi maşallah:D
japon harikası
buluşkan ortakantin :D
osge
yaa eet yaa bnde acaip bi enerji wardı bgn sormayıınn:):):)
26 Ocak 2008 22:02
aslan67
hay sen çok yaşa Özge ya:D
Tamamdır arkadaş bundan sonra en iyi arkadaşım Özge:D
osge demis ki:
ömer sen boşwer mekan iiydi müsik konusunda öselliklede ilk başlarda çalanlarla ilgili her ne kdr aynı şeyi söleyemicek olsamda olsun gayet iiydi:):):)ayrıcada eet 80 mlynu olan we cebinde durmasından rahatsız olan warsa bi dahakine arastaya gidebiliris yine:):):)
26 Ocak 2008 22:02
jan
onlara kısaca Can'ın Melekleri de diyebilirsin :P
aslan67 demis ki:
Zaten Özge ve kuzeni Özlem bugün hem fotojenik hem de baya bir enerjiklerdi maşallah:D
26 Ocak 2008 22:03
üstteki
doğumgünü nasıl gitti ? Eğlenebildiniz mi bari :o)
26 Ocak 2008 22:03
aslan67
onlara kısaca Can'ın Melekleri de diyebilirsin :P
çok kısaymış ya can saolasın valla beni büyük bir kelime israfından kurtardın:D:D
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/15527
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.