extremo demis ki:
ben o mekanı biliorum müzik yayınları çok fazla
126 Ocak 2008 21:34
kelebegim84
o titreşimleri sen de aldın demek :)
26 Ocak 2008 21:36
japon harikası
arif bak dövücem :D aaaa attım terliği kafana doğru :)
26 Ocak 2008 21:36
kelebegim84
terlik gelir hoş geeliir
leey leey lümü lümü leeyy
26 Ocak 2008 21:39
o6uz²
lan topitop !
götürdün boktan mekana bari zeytin yağıyım ben triplerine girme !
utanmaz arlanmaz !
gay gay müzikler çaldı, müziğin gayliği ruhunuza yansıdı.. ve bu yansımayı herkes gördü. biara bana da bişeyler olur gibi oldu ama toparladım.
hepsi senin ve o boktan mekan yüzünden !
konuşma hiç, yandan yemiş playboy-umtrak seni ! xD
aslan67 demis ki:
Buradan o6uzun karesi nickli arkadaşa göt müsün diye sorarak yazıma başlamak istiyorum?:)
Afedersin;ama müziğin amına koyayım..Maksat buluşma,müzik dinleyeceksen otur evinde paşa paşa dinle dimi ama?:D
Bu konuyu da geçtikten sonra yine bir buluşmada daha gayet güzel eğlendiğimi,üstteki ve ufoozgur nickli arkadaşlarımızın bu başlığı patlatmaya yönelik bütün çalışmalarına rağmen katılımın oldukça yüksek olduğu bir buluşma olduğunu belirtiyor ve bu 3 arkadaşa da kapağı yolluyorum:D
ayrıca bizi halkalı'ya o güzel arabasıyla getirdiği için güveeen nickli arkadaşımıza da teşekkür ediyorum:D
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/15527
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.