ben buna ne zaman katılmışım dedim, yalan olan halısaha maçıymış ilk mesajlardan anladım :D ve 9 şubat muhtemelen bana da uymuyo :P bütünlemelerim var. kalıcağıma inanıyorum :D
~ 257 gün
feykoğlufeyk
peter pan demis ki:
abi bırak kalsın böyle, gelen gelir, gelmeyen gelmez. sen ne dert ediyosun? 5-10 kişi gelir, o da yeter:)
sitenin icerigine ne kadar cok uyuyor bu gorusun dimi... ii herkes ole yapsın gelen gelır desın! ne gusel kopukluk olur dımı
~ 257 gün
bhdr
bak ben mis gii ypatım 8 mart ucu belirsiz bir tarih Ömer'in deyişi ile ama ne büt var ne final ozamanda bahar dönemi açılmış olur ünivlerin herkesin okulu astğı ilk haftada olur benim buluşma ohh miss
~ 257 gün
bhdr
yavuz sen gelme be hajı bi fotocu yeter ortakantine sana gerek yok:P
~ 257 gün
..!!onur
peter pan abi o zmn nie başlık açıyosunuz ? kendi aranızda düzenleseydiniz ? ? ?
1~ 257 gün
feykoğlufeyk
btelgezer demis ki:
bak ben mis gii ypatım 8 mart ucu belirsiz bir tarih Ömer'in deyişi ile ama ne büt var ne final ozamanda bahar dönemi açılmış olur ünivlerin herkesin okulu astğı ilk haftada olur benim buluşma ohh miss
lan saf oglan marmaralıları unutmussun yıne olm bız turıst ogrencıyız kafamıza gore gelır gıderız:D ama uyar bana canım o tarıhte sana canım feda:P
~ 257 gün
peter pan
sitenin içeriği? herkese uygun zaman bulmak kolay, doğru haklısın.
ben de gitmiyorum önceki mesajlarımda dediğim gibi. ama diyor muyum ki, şu tarihte yapın, bu tahihte yapın diye?
çok istiyosan buluşup kaynaşmayı, finallerin bitince açarsın bi aktivite başlığı, için rahat eder. hatta açmayı bilmiyosan, yapamıyosan bana söyle ben açayım, için ferahlasın.
kantinde sosyalleşmeye çok meraklı olmayı anlamıyorum ben. dışarda da hayat var, illa burdakilerle buluşun diye açılmış bi site sanki burası.
hey allahım...
~ 257 gün
peter pan
arkadaşım ben gelmiyorum dedim. önceki mesajlarımda görürsün bakarsan
kendi aramızda zaten sık sık buluşuyoruz, burda başlık açmıyoruz, kimseye biz buluştuk da demiyoruz.
bilip bilmeden konuşan insanlara şaşıyorum, ama görmeden değerlendirenler daha bi başka...
..!!onur demis ki:
peter pan abi o zmn nie başlık açıyosunuz ? kendi aranızda düzenleseydiniz ? ? ?
~ 257 gün
feykoğlufeyk
dısarıda hayat var merak etme zaten o dısarıdakı hayattan feyz alarak bulusmaya gelmek ıstedım yoksa msj sayıma bakarsan takılmadıgımı gorursun...
ve o arkadasım baska bı tarıhte bulusma ayarlıcakmıs o yuzden artık bu bulusma ıstedıgınız tarıhte olabılır ben yınede anket tarzı bıseyden yanayım...
ayrıca polemık yaratmak ıcın konusmuom sen gelmıyecegın bı bulusmada tarıhe karısıosan polemık ıstıosun demektır.
1~ 257 gün
..!!onur
haklı ..
yavuzcan:p demis ki:
dısarıda hayat var merak etme zaten o dısarıdakı hayattan feyz alarak bulusmaya gelmek ıstedım yoksa msj sayıma bakarsan takılmadıgımı gorursun...
ve o arkadasım baska bı tarıhte bulusma ayarlıcakmıs o yuzden artık bu bulusma ıstedıgınız tarıhte olabılır ben yınede anket tarzı bıseyden yanayım...
ayrıca polemık yaratmak ıcın konusmuom sen gelmıyecegın bı bulusmada tarıhe karısıosan polemık ıstıosun demektır.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/15527
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!