peter pan demis ki:
olum lan, öyle tarihler söylüyonuz ki, hep bana ters. zar zor 29u kabul ettirdiydiniz, ama işte sınav var.
ya beni boşverin zaten, siz buluşmanızı yapın, ben istanbula gelirken size haber veririm. hem kalabalığı sevmem ben bilirsin:)
26 Aralık 2007 21:03
peter pan
bizim bahar tatilinde gelecektim, bahar tatilini kaldırmışlar duyduğuma göre:)
26 Aralık 2007 21:06
feykoğlufeyk
ya ama subat tada ist.dakı ogrencıler hep baska yerde olacak... sonucta tatılde ist. bombossss
26 Aralık 2007 21:14
..!!onur
ya ne subatı ? biz gelemiyoruz ... ocak 26 iyi idi ..
26 Aralık 2007 21:17
..!!onur
iyi de nie subata aldırdın ki o zmn çigdem abla ?
cigdém demis ki:
benim başlamıyo ben mezunum :DD
nıhahahaha!!
26 Aralık 2007 21:19
kiss ekaton epta
Bence de ocak 26 olsun yoksa yine katılamıcam :) o tarihte memlekette olma olasılığımız var.
26 Aralık 2007 21:23
aslan67
her okulun tatil dönemleri farklı..şubat'ta istanbul bomboş diye bir olay yok yani:)
yavuzcan:p demis ki:
ya ama subat tada ist.dakı ogrencıler hep baska yerde olacak... sonucta tatılde ist. bombossss
26 Aralık 2007 21:25
feykoğlufeyk
ya subat ayında ıstanbuldakı okulların cogu tatilde olur helekı subatın bası...
mesela marmara 1subatta bitio sınavlar yanı cogu bolumude aynı oluo marmaranın bildigim kadarıyla... butler var ama bute kalanlar gelebılır anca eh bende kalırım belkı ama:D
yınede bence anket yapalım derim ben
26 Aralık 2007 21:36
feykoğlufeyk
daha iyi bise geldı aklıma ıkı tarıhtede yapılsın bence uyarmı?
26 Aralık 2007 21:37
aslan67
iki tarihte de yapılmaz abi sen ne ettin?:P
yalnız benim bir gün tepem atıp tarihi direk bugüne çekip ana sayfadan götürme ihtimalim de var ona göre:)
şu tarih konusunda ne kadar beynim yoruldu be..
26 Aralık 2007 21:38
peter pan
abi bırak kalsın böyle, gelen gelir, gelmeyen gelmez. sen ne dert ediyosun? 5-10 kişi gelir, o da yeter:)
26 Aralık 2007 21:42
feykoğlufeyk
o zaman anket olsun valla ocak sonunda fınalım var ama sorun yok ben gelırım bulusmaya:D
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/15527
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.