karıya kıza doymadınız la... hala abazalıktan düz duvara tırmanacan yakında,,, yakında kuyularu kurutup kendi kendinize çakışacaksınız ben ondan korkuyorum :D
31 Kasım 2007 23:38
imamcık
kişinin kalbi dolmuş gibi ise ne yapsın haydi bayan gel sende gel kalmasın kimsee
1 Kasım 2007 23:39
**mjora**
ne kalbi be bunların kalbi erkek üreme organlarında atıo sadece,, dolmaz o. doldukça boşalır
71 Kasım 2007 23:45
tohunç
benim kalbim 30cm mis gibi
mjora demis ki:
ne kalbi be bunların kalbi erkek üreme organlarında atıo sadece,, dolmaz o. doldukça boşalır
1 Kasım 2007 23:51
**mjora**
heralde o boş hali olsa gerek anca yani....dönecek dolaşacak çünkü :) hahahah
tohunç senin beynin bi yere sıkışmış bugün ama az sabret çilingiri çağırdık:)
1 Kasım 2007 23:57
**mjora**
ay çok iğrenç olucaktı yazıcaam şay ya boşver severim seni doğanç :D amma velakin bu kadar da zorda kaldıını bilseydim bişeyler ayarlardım ya snaa yazııık.ağzın yukarda şeker
21 Kasım 2007 23:58
tohunç
ya ömür herkes senle mi uğraşıcak bea bi sen abaza değilsin sana kalsa nedense :)
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/15526
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.