ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > spor > bildiğiniz extreme sporlar
mesaj ekleyeni başlık aç forum ana sayfası facebook'ta paylaş!

Sayfalar: 1  2  3  << Önceki Sayfa      şu anda 25 - 28

çutee-libertine-
çutee-libertine-
yamaç paraşütü korkutuyor beni ama deniz ve suyla ilgili her türlü spora hazırımmm:) bungee ise bi çılgınlık anımda yapıcam inş..o gaz gitmeden yapmalıyım..yelken denedim de kaldırmak marifet istiyor onu devrildikten sonra:)
bn zıpkınımla sualtında gezinmeyi de seviyorum huzurlu huzurlu extremesizz:)..rafting yapmak istiyorumm dahaa üf hep erteliyoruz hayatı...

ringo cok güzel ya çok seviyorum basit risksiz zevklii tam tembel tatilci işii..:))
1 Mart 2008 22:30   mesajın adresini al  

jadambenim
jadambenim
gaziye top sakalla girmek :P
1 Mart 2008 22:33   mesajın adresini al  

aslan67
aslan67
kışın kızakla yokuş aşağı kaymak..
7 Nisan 2008 22:50   mesajın adresini al  

daimonia
daimonia
bende rugby diyorum (pek extreme spor sayılmasada türkiye şartlarında extreme) hatta ben aşşağıda tarihçesini ve iletişim adreslerini verdiğim kartaltepe rugby kulübünün yöneticisiyim oynamak isteyenleri beklerim...

Kartaltepe Rugby Kulübü, 2008 yılında Kartaltepe Spor Kulübünün bünyesinde Kartaltepe Spor Kulübü genel başkanı ATANER ORKUNOĞLU'nun desteğiyle, ULAŞ SARIGÜL, MERT GEDİKÇİ, MELİH TUĞTAĞ, KEMAL TOYGUN YILDIZ önderliğinde kurulmuştur. Yönetim kadrosu, rugby ile Bakırköy Rugby Kulübünde tanışmıştır, sonrasında

rugbynin gelişmesi ve kendi kanatlarıyla uçmak isteğiyle bu kulübü kurmuşlardır. Kuruluş aşamasından itibaren şampiyonluk hedeflerini hiç küçültmemiş olan Kartaltepe Rugby Kulübünün bütün oyuncuları, bir sporcunun, daha da ötesi bir rugby oyuncusunun sahip olması gereken bütün özellilere sahiptir. Rugby aşkıyla yanıp tutuşan oyuncularımızın ilk hedefi, Türkiye’yi, dünya çapında hem kulüp bazında hem de milli takım bazında temsil etmektir.

bütün rugby severleri veya bu ne kardeşim nasıl bişeymiş bu rugby diyenleri aramızda görmek isteriz...

iletişim: melihtugtag_@hotmail.com
http://www.kartalteperugby.com

23 Temmuz 2008 23:31   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  << Önceki Sayfa      şu anda 25 - 28

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2009