ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
yapmayı istediğiniz veya bildiğiniz duyduğunuz EXTREME sporlar nelerdir???
31 Ekim 2007 16:38
skydiver
sakın futbol yazmayınnnn
31 Ekim 2007 16:42
cigdém
wind surf yapıyorum ben
31 Ekim 2007 16:53
devilsting
bungee jumping
tepesine kadar çıktım.. tırstım merdivenlerden geri indim.. çok güldüler yahu.. hem korkuyolar atlayamayanı görünce de sırıtıyolar..
g.t isteyen bi adrenalin bezi uyarıcısı...
31 Ekim 2007 17:07
chillipepper
devilsting demis ki:
bungee jumping
tepesine kadar çıktım.. tırstım merdivenlerden geri indim.. çok güldüler yahu.. hem korkuyolar atlayamayanı görünce de sırıtıyolar..
g.t isteyen bi adrenalin bezi uyarıcısı...
çok ilginç bi spor türü bu da...atlamasan dalga geçerler kafaya alınırsın, atlasan bu sefer de ip kopsa, çok yiğit bir çocuktu, hayatı uçlarda yaşamaktan zevk alırdı bla bla bla konuşurlar...velhasılı kelam; yok yok uzak kalsın, ben almiyim....
katamaran, rüzgar sörfü tabii bunların yanı sıra kayak snowboard falan varda onları çok extremden saymıyorum.....
31 Ekim 2007 19:43
republic army
iett-boardriding
hiroshima şürekası demis ki:
belediye otobüsünde ayakta durmaya çalışırken bi yandan yer boşalırsa oturmak amacıyla harekete hazır olma sporu
31 Ekim 2007 19:47
skydiver
benim için extreme skydive, base jump, kaya tırmanışı,snow board la pist olmayan bol kar ve dik yamaçta kaymak,paragliding (yamaç paraşütü) , yelken kanat, derin scuba dalışları,mağaracılık v.s.
31 Ekim 2007 20:28
the error
benim için extreme polisten kaçmak, linçten kaçmak, köpekten kaçmak, evde basılıp 3. kattan atlamak....
100 metre kapışalımmı? =))
hı:P
skydiver demis ki:
benim için extreme skydive, base jump, kaya tırmanışı,snow board la pist olmayan bol kar ve dik yamaçta kaymak,paragliding (yamaç paraşütü) , yelken kanat, derin scuba dalışları,mağaracılık v.s.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/15493
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.