:) kimlere gönderme yapmış bi açıklar mısın bana rica etsem...
*........* demis ki:
Türbanlılar niye yok derken bence biyerlere gönderme yapmaya çalışmış.Yani şehit analarıyla veya başörtüsü takan bayanlarla bi ilgisi olduğunu sanmıyorum....
11 Kasım 2007 02:45
sprue
Bekir Coşkun u okuyup okumamakla ne alakası var.
Eğer bir bok atılıyorsa, yanlış anlaşılmışsa, sen bi tercüme et arkadaşım mümkünse...
Rica ediyorum...
chillipepper demis ki:
klasik bekir coşkun düşmanlığı........
başlığı oku, yazının üstünden göz geçir, anlatmak istediğini anlamadan bikaç kelime üzerinden hemen birkaç döküman bulup bok at...olay bu değil...
size ters geliyorsa okumazsınız olur biter arkadaşlar, ben kalkıp da vakit gazetesindeki, zaman gazetesindeki hiçbir gerçeğe dayanmayan kışkırtıcı yazılar yazan zevzeklerin yazılarını okumuyorsam, siz de bekir coşkun'un kini okumazsınız olur biter ;)
11 Kasım 2007 02:47
sprue
bi açıklar mısın. ne demiş :)
_volkan_ demis ki:
işinize geldiği gibi anlıyosunuz...
adam ne demiş siz neye cvp veriyorsunuz...
11 Kasım 2007 02:48
sprue
ayrımını açıklar mısın arkadaşım.
comandante demis ki:
Bunlar cevap falan değildir. 2. resim türban değil bi kere. Ayrıc şehit analarının başörtüsüne türban demeyin. Türban başörtüsü farklı şeylerdir.
11 Kasım 2007 02:48
sprue
toplumdaki oranına göre azmış. şimdi anladım.
bu arkadaş açıklamış. saol :)
bad religion demis ki:
bekir coskun`un yazisina katiliyorum. benzer sekilde benim de dikkatimi cekmisti, terore tepki mitinglerinde turbanli varsa bile toplumdaki normal oranina gore cok cok azdi. bunu farketmemek at gozlugu takmaktir bana gore de. ihlas haber ajansinin hemen savunma rolunu ustlenip turbanli resimleri bulmasi da sacma geldi bana. `millet olarak kenetlendik` tarzi halki gaza getirip para kazanma amaci guden ucuz gazete mansetleri gibi konusmak anlamsizdir bu tur konular hakkinda. akp hukumetinin terorle mucadelede basarisiz oldugu gercegini hepimiz kabul ediyoruzdur sanirim. ama bu olaya da oncelikle siyaseti bulastiranlar ilginc bir sekilde hukumet yanlisi gorus sahipleri, hatta hukumette bulunanlar. nedendir bilmiyorum.
11 Kasım 2007 02:50
sprue
pardon takılan gençlik mi, bekir coşkun mu?
bide kime yazık :)
özcartman demis ki:
Bazen bu gençliğin nelere taktığını, neleri ne anladığını görünce Bekir Coşkun ve onun gibi Türkiye Cumhuriyeti'ni korumak için çabalayanların boş yere yazdıklarını düşünüyorum.Ve aklıma bir tek kelime geliyor: yazık...
11 Kasım 2007 02:52
eskici_
abi bence türban ve basörtüsü farklı seyler degildir ikisindede amac aynıdır sadece kültür farklarından dolayı farklı bide coskulu kalabalıktan rahatsızlar sözüne katılıyorum 12 askerimiz sehit olmus yürüyüse bakıyorsun bi bayram edası var millet yerinde duramıyo omuz omuza zıplayarak slogan atılan bi yerde bende bulunmak istemem.. örnek;beştepe kız yurdu önü
1 Kasım 2007 03:44
dianarabago
popüler kültürün son ürünü bekir .....
-ayy ben döün bekir çoşkunun yazında okoodum starbucksta oturukeen, türbanlılaar giitmiooomooşşş, meydana falan yani...
11 Kasım 2007 03:45
eskici_
abi süpersin:D
dianarabago demis ki:
-ayy ben döün bekir çoşkunun yazında okoodum starbucksta oturukeen, türbanlılaar giitmiooomooşşş, meydana falan yani...
1 Kasım 2007 04:13
væringjar
dianarabago demis ki:
hahah
Biraz abartı gibi gözükebilir size ama bu mubabbetler oluyor...
Lisedeyken bir kız tanımıştım sapına kadar bağdat caddeli, Türkiye'nin güneydoğusundaki herkesin öldürülmesinden yanaydı.
şaka gibi değil mi?
1 Kasım 2007 10:21
pfelconte
sen solcusundur da şimdi
ama
medyanın tekelleşmiş ve dolayısıyla köhneleşmiş gazetelerinden birinin yazarının halka bok atmasını savunabiliyorsun.
sizi gidi halkların kardeşliğicileri sizi
abidi gubudi...
chillipepper demis ki:
klasik bekir coşkun düşmanlığı........
başlığı oku, yazının üstünden göz geçir, anlatmak istediğini anlamadan bikaç kelime üzerinden hemen birkaç döküman bulup bok at...olay bu değil...
size ters geliyorsa okumazsınız olur biter arkadaşlar, ben kalkıp da vakit gazetesindeki, zaman gazetesindeki hiçbir gerçeğe dayanmayan kışkırtıcı yazılar yazan zevzeklerin yazılarını okumuyorsam, siz de bekir coşkun'un kini okumazsınız olur biter ;)
11 Kasım 2007 11:00
pfelconte
pako'ya mektuplar mı mesela?
kretzsche demis ki:
bekir coşkun güzel şeyler yazmış .. terörün nasıl bu derece azdığını, memleketteki işbirlikçileri yazmış .. meydanlarda türbanlı da var aha resmini koyduk diyeceğinize adamın diğer yazdıklarını bir okuyun ..
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/15492
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.