ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > güncel > bekir coskunun yazısına cevap....
mesaj ekleyeni başlık aç forum ana sayfası facebook'ta paylaş!

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 25 - 36

bad religion
bad religion
ben sevmem, okumam da pek.. ben de derken?
31 Ekim 2007 17:16   mesajın adresini al  

tohunç
tohunç
faşo coşkun ne demiş :)

teröre sadece benim içimde olduğum sosyal ve kültürel gurup tepki gösteriyor...

güzel bir yarış başlatmış bakalım hangimiz daha çok amerikan gazına geliyoruz oi oi
31 Ekim 2007 17:20   mesajın adresini al  

geronimo
geronimo
sizi gidi düz kafalılar sizi..türbanlı yok demiş de üşenmeyip türbanlıların resmini didik edip araştırmış koymuşlar..sonra da adı ''cevap'' olmuş..yok yok bu değil bu ülkenin genç beyinleri..olmamalı..
31 Ekim 2007 17:21   mesajın adresini al  

doktor
doktor
beyin?
31 Ekim 2007 17:29   mesajın adresini al  

cassio
cassio

Biz okuldan yürümeye başladık...Benim yürüdüklerimin arasında fazla erkek yoktu...Bir yazı konusu için bu durumda çok az erkek vardı demek ne kadar gereksiz ve boşsa ne kadar az türbanlı var demek te o kadar gereksiz ve boştur...

bad religion demis ki:

bekir coskun`un yazisina katiliyorum. benzer sekilde benim de dikkatimi cekmisti, terore tepki mitinglerinde turbanli varsa bile toplumdaki normal oranina gore cok cok azdi. bunu farketmemek at gozlugu takmaktir bana gore de. ihlas haber ajansinin hemen savunma rolunu ustlenip turbanli resimleri bulmasi da sacma geldi bana. `millet olarak kenetlendik` tarzi halki gaza getirip para kazanma amaci guden ucuz gazete mansetleri gibi konusmak anlamsizdir bu tur konular hakkinda. akp hukumetinin terorle mucadelede basarisiz oldugu gercegini hepimiz kabul ediyoruzdur sanirim. ama bu olaya da oncelikle siyaseti bulastiranlar ilginc bir sekilde hukumet yanlisi gorus sahipleri, hatta hukumette bulunanlar. nedendir bilmiyorum.

31 Ekim 2007 17:46   mesajın adresini al  

mavera..
mavera..
Şehit annelerinin hepsi örtülüdür genellemesini yapan malum medyaya gerekli tepkyi göstermeyen gençler şahin kesilmişler..

buradaki solcumsu tiplerde 1979 iran islam devriminde islamcılarla birlikte olan TUDEH solcularını anımsatıyor..

TUDEH e ne mi oldu....10.000 tanesini kesti islamofaşistler..
31 Ekim 2007 17:58   mesajın adresini al  

cassio
cassio

Şehit annelerinin hepsinin başı kapalıdır demek için de bi beyin ihmali gerekir...

Yalnız sen gerçekten çok ciddi çelişkiler içerisindesin...
Bazen bilerek yaptığından şüpheleniyorum...
Antiamerikancısın...
Solu savunmaya çalışıyosun...
Abd nin kızıldan yeşile dönen öcülerine de öcü diyosun...

mavera.. demis ki:

Şehit annelerinin hepsi örtülüdür genellemesini yapan malum medyaya gerekli tepkyi göstermeyen gençler şahin kesilmişler..

buradaki solcumsu tiplerde 1979 iran islam devriminde islamcılarla birlikte olan TUDEH solcularını anımsatıyor..

TUDEH e ne mi oldu....10.000 tanesini kesti islamofaşistler..

31 Ekim 2007 18:05   mesajın adresini al  

mr ako
mr ako
asıl bölücülük yapan b. coşkundur... insanları birbirinden ayırmadığınız, giydiklerine, konuşmalarına takılmadığınız daha doğrusu hoşgörülü olduğunuz sürece, daha huzurlu bir yerde yaşayacaksınızdır...

bekir coşkunun demek istediği benim için önemli değil , şu tarz bi dönemde bile bunu malzeme etmesi yanlıştır...Birlikte olma zamanı, ona buna takılma değil...
31 Ekim 2007 18:30   mesajın adresini al  

özcartman
özcartman
Bazen bu gençliğin nelere taktığını, neleri ne anladığını görünce Bekir Coşkun ve onun gibi Türkiye Cumhuriyeti'ni korumak için çabalayanların boş yere yazdıklarını düşünüyorum.Ve aklıma bir tek kelime geliyor: yazık...
31 Ekim 2007 18:32   mesajın adresini al  

mavera..
mavera..

cassio çelişkim neymiş anlamadım...yukarıdaki cümleni ise hiç anlamadım..

biraz daha açarmısın..
31 Ekim 2007 18:44   mesajın adresini al  

cassio
cassio

Güzel arkadaşım ABD nin komunizmi bütün dünyaya öcü olarak gösterdiğinden,bu öcüden sonra yeni bi öcü çalışmasına giriştiğinden kurban olarak islamı seçtiğinden haberin yoksa bu konuşmayı devam ettirmeyelim...

mavera.. demis ki:

cassio çelişkim neymiş anlamadım...yukarıdaki cümleni ise hiç anlamadım..

biraz daha açarmısın..

31 Ekim 2007 18:50   mesajın adresini al  

mavera..
mavera..
Güzel arkadaşım ABD nin komunizmi bütün dünyaya öcü olarak gösterdiğinden,bu öcüden sonra yeni bi öcü çalışmasına giriştiğinden kurban olarak islamı seçtiğinden haberin yoksa bu konuşmayı devam ettirmeyelim...

evet bu doğrudur da, buradaki konuyla ne ilgisi var....

ayrıca ABD nin istediği İslam tipi ILIMLI İSLAM dır...

ılımlı islam lafını bizzat onlar kullandılar..ayrıca yeşil kuşak projeside cabasıdır.
31 Ekim 2007 19:08   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 25 - 36

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2009