ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > güncel > bekir coskunun yazısına cevap....
mesaj ekleyeni başlık aç forum ana sayfası facebook'ta paylaş!

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 13 - 24

tohunç
tohunç
arkadaşlar bişey yok ki durumda bu adamın bir süredir devam eden ulusalcı duruşu şovenizme sınıf ayrımcılığına dönüşmüş o kadar. Zaten hürriyetle atv nin durumu hiçte iyi değil bence...
31 Ekim 2007 15:59   mesajın adresini al  

*........*
*........*
aslında haklısın,böyle yazılar yazmak gerçekten insanları tetikliyo,yanlış anlaşılma olmaması çok zor.ama dediğim gibi,çok uzun zamandır günlük takip ederim kendisini,hiç aksatmam.yine dediğim gibi 'bence' bu adam yanlış şeyler yazmaz.hatta düşüneceğini bile sanmıyorum :)
31 Ekim 2007 16:00   mesajın adresini al  

kafamagöre
kafamagöre
bende takip etmeye calısıyorumm ama bazen bokunu çıkartıyor show amaçlı yazılar yazdığını düşünüyorum bazen
31 Ekim 2007 16:03   mesajın adresini al  

*........*
*........*
Ben o olayı genelde Emin Çölaşan'da görüyodum.Bazen abuk subuk şeyler yazıyodu o da ya :)
31 Ekim 2007 16:04   mesajın adresini al  

koalalumpur
koalalumpur
Arkdaşlar mail atıp sorlaım ben attım cvp bekliorum inşallah verir
Sizde atında belki mecbur kalır cvp vermeye
bcoskun@hurriyet.com.tr
31 Ekim 2007 16:05   mesajın adresini al  

kafamagöre
kafamagöre
emin zaten kendini baltalı ilah sandı bi ara çoştu çostu

bu insanlar neden ünlü olmak için işin bokunu çıkarıyor??
31 Ekim 2007 16:06   mesajın adresini al  

cassio
cassio
meydanda neden türbanlı yok demek

sadece bi beyin yellenmesidir...
31 Ekim 2007 16:07   mesajın adresini al  

chillipepper
chillipepper
klasik bekir coşkun düşmanlığı........
başlığı oku, yazının üstünden göz geçir, anlatmak istediğini anlamadan bikaç kelime üzerinden hemen birkaç döküman bulup bok at...olay bu değil...
size ters geliyorsa okumazsınız olur biter arkadaşlar, ben kalkıp da vakit gazetesindeki, zaman gazetesindeki hiçbir gerçeğe dayanmayan kışkırtıcı yazılar yazan zevzeklerin yazılarını okumuyorsam, siz de bekir coşkun'un kini okumazsınız olur biter ;)
 4   31 Ekim 2007 16:17   mesajın adresini al  

cassio
cassio
Meydanlarda niye türbanlı yok...

at gözlüğünü çıkarırsan görebilirsin(kör noktadan beyini bulamayabilir)

Çünkü onlar meydanlardaki tepkili-coşkulu kalabalıktan hoşnut değiller, ondandır.

Sen daha ne için yüründüğünü bilmiyosun galiba...Şehitleri anma yürüyüşüne kim coşmaya gidecek?

Bu bu yüzden meydanlardaki kalabalıklar AKP ve yandaşlarını rahatsız ediyordur

Bunu söylemek istemezdim ama bu yürüyüşlerden en fazla rahatsız olan kişi Bekir amca galiba...Böyle kenetlenme zamanında bile yazısına meze bulabilmiş....

Hepsine böyle açıklama yapmak istemiyorum ama şu dikkatimi çekti...

Laik cumhuriyete sahip çıkan askerleri köşeye sindirmek için (Şemdinli iddianamesi gibi) kurulan tuzakları... Diyelim ki o tuzaklar tutsaydı, şimdi umutla izlediğimiz Genelkurmay Başkanı Büyükanıt’ın dahi belki askeri cezaevinde olabileceğini kimse hatırlamak istemiyor.

İstihbarat servislerinde -aslan avı- diye bir terim vardır...
Şemdinli olayında mossad(cia olasılığı da var gerçi aynı bokun kahverengisi) oradaki kitapçıyı öldürttü...Tabir yerindeyse de bir taşla kuş katliamı yaptı...
 1   31 Ekim 2007 16:30   mesajın adresini al  

*........*
*........*
Az önce bende bir mail yolladım.Bakalım belki bir cevap gelir.

koalalumpur demis ki:

Arkdaşlar mail atıp sorlaım ben attım cvp bekliorum inşallah verir
Sizde atında belki mecbur kalır cvp vermeye
bcoskun@hurriyet.com.tr

31 Ekim 2007 16:31   mesajın adresini al  

bad religion
bad religion
bekir coskun`un yazisina katiliyorum. benzer sekilde benim de dikkatimi cekmisti, terore tepki mitinglerinde turbanli varsa bile toplumdaki normal oranina gore cok cok azdi. bunu farketmemek at gozlugu takmaktir bana gore de. ihlas haber ajansinin hemen savunma rolunu ustlenip turbanli resimleri bulmasi da sacma geldi bana. `millet olarak kenetlendik` tarzi halki gaza getirip para kazanma amaci guden ucuz gazete mansetleri gibi konusmak anlamsizdir bu tur konular hakkinda. akp hukumetinin terorle mucadelede basarisiz oldugu gercegini hepimiz kabul ediyoruzdur sanirim. ama bu olaya da oncelikle siyaseti bulastiranlar ilginc bir sekilde hukumet yanlisi gorus sahipleri, hatta hukumette bulunanlar. nedendir bilmiyorum.
31 Ekim 2007 16:58   mesajın adresini al  

koalalumpur
koalalumpur
Valla Eskişehirde hiç de az değildi hatta fazlaydı bile
Ayrıca bu olaylarada siyaseti bulaştıran Bekir Coşkun suan
Ben de severim okurum Bekir Coşkunu ama bu ayazıya pek bi anlam vermedim...

bad religion demis ki:

bekir coskun`un yazisina katiliyorum. benzer sekilde benim de dikkatimi cekmisti, terore tepki mitinglerinde turbanli varsa bile toplumdaki normal oranina gore cok cok azdi. bunu farketmemek at gozlugu takmaktir bana gore de. ihlas haber ajansinin hemen savunma rolunu ustlenip turbanli resimleri bulmasi da sacma geldi bana. `millet olarak kenetlendik` tarzi halki gaza getirip para kazanma amaci guden ucuz gazete mansetleri gibi konusmak anlamsizdir bu tur konular hakkinda. akp hukumetinin terorle mucadelede basarisiz oldugu gercegini hepimiz kabul ediyoruzdur sanirim. ama bu olaya da oncelikle siyaseti bulastiranlar ilginc bir sekilde hukumet yanlisi gorus sahipleri, hatta hukumette bulunanlar. nedendir bilmiyorum.

31 Ekim 2007 17:08   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 13 - 24

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2009