yarınki projeden ve hocasından tiksiniorum.............
23 Mayıs 2006 21:32
n@z
hani bagzı insanlar konusurken agızlarının kenarında tukuruk birikir ya allaaammm tutmayın beni kusucam olurum ben genelde bööööö
bi de tırnakların arasındaki pislikk böööööö
25 Mayıs 2006 18:01
n@z
sey muhabbeti vardır ya bi de istanbul otobusundesin mesela
yolculuk nereye???
kayseriye hahaah sence?
konusmiicam senle yırtma kendini
bi de muhabbete girmek için ismimi soranlara genelde
adım yok benim koymayı unutmuslar diyorum cok eglenceli bi surat ifadesi oluo karsımda nıhahaha
25 Mayıs 2006 18:16
burakargın
kendini bok zannedip etrafa bok atıp boktan insanlardan...
25 Mayıs 2006 18:20
n@z
yok ama ya ben hala daha en cok tukuruk birikintisinden tiksiniyorumm :P
25 Mayıs 2006 18:22
alice kendi aleminde
şu erkekler(yapabilen kıza helal olsun) akşamları arabalarla içip içip gezerken pet şişelere çiş yapıp arabadan dışarı atıyorlar yaa.. sabahları markete falan giderken içinde sarı sıvı bulunan şişeleri gormekten tiksiniyorum..
25 Mayıs 2006 18:30
alice kendi aleminde
bi dkarşımdaki insanın yzuunde bir suru kara nokta varsa feci tiksinirim..
25 Mayıs 2006 18:31
alice kendi aleminde
ayrıca.. sabah yuzunu yıkamamaış bırınınbeni öpmesinden.. annem babam kardeşim arkadaşım.. hiç farketmez.. sabah iice temizlenmeden beni öpmiin.. tiksiniyorum yaa:( eet nefret ediorum hem de bu huyumdan..omrum sabahları mılletten kaçmakla bitti tukendi..
25 Mayıs 2006 18:40
*dragonfly*
şahıslara girersek liste çok uzun ama biri yanımda hıçkırıyosa ben bittim!!
25 Mayıs 2006 19:51
hafriyat
örümcekler.
pis bir mutfak veya banyo.
karşımdakinin suratındaki siyah noktalara ben de çok bakarım ama tiksinmekten çok anında sıkasım gelir.
25 Mayıs 2006 21:46
şeyma altunkaynak
DOMUZ tiksinmem bile midem bulanır kusmak isterim bu kadar berbat bişey daha yok heralde
25 Mayıs 2006 21:50
yok
ya kokuya karşı aşırı bi hassasiyetim var kötü kokuya gelemiyorum bilhassa ayak kokusu
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/1549
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.