çok başarılı ...faşizm kınansında nasıl ollursa olsun...destekciyiz...
131 Ekim 2007 13:32
ver pacıno
barcelona yı unutmussunuz ya adamlar forma reklamı bile almıyo bu sene unıcef aldilar oda unicefe yardım olsun diye:)
31 Ekim 2007 13:35
kretzsche
birbuçuk ay sonra burada st.pauli maçı var, fırsat bulursam gidicem hatta st. pauli tribününe girmek istiyorum ama kolay değilmiş sanırım st.pauli bileti vermiyorlarmış deplasmanda. eğer gidebilirsem st.pauli tribününe girebilirsem izlenimlerimi yazarım . stadına falan gitmiştim ama maç atmosferine girmedikçe pek bir şey ifade etmez sanırım
31 Ekim 2007 14:18
off the record
Çarşı diğer taraftar toplulukları gibi ülke meselelerine duyrasız değildir...
Liverpool maçında dev Türk bayrağı açacak kadar milliyetçi faşizmi lanetliyecek kadar da sosyalistdir...
kafama göre... demis ki:
bjknın neye hızmet ettiği belli değil
431 Ekim 2007 15:33
tohunç
bu takımların hepsi çok ateşli taraftara sahip çok eylenceli olur herhangibirisiyle maç izlemek, ama St. Pauli farklı bi konumda :D onlar özgülükçü mesela gaylara özgürlük istiyorlar maçlarında da bol bol gökkuşağı renginde bayraklar oluyor. Aynı şekilde azınlıklara flnda bakışları aynı çok eylenceli olur umarım gidersin :)
kretzsche demis ki:
birbuçuk ay sonra burada st.pauli maçı var, fırsat bulursam gidicem hatta st. pauli tribününe girmek istiyorum ama kolay değilmiş sanırım st.pauli bileti vermiyorlarmış deplasmanda. eğer gidebilirsem st.pauli tribününe girebilirsem izlenimlerimi yazarım . stadına falan gitmiştim ama maç atmosferine girmedikçe pek bir şey ifade etmez sanırım
Siz, futbol oyununun bir spor olduğuna inananlar... Siz, karşınızda güçlü bir rakip varsa ve eşit koşullarda yarışılırsa oyunun anlam ve değer kazanacağını düşünenler... Siz, maçlara takımınızla özdeşleşmek, rakibinize saygı duymak ve futbol gösterisi izlemek için gidenler... Siz, ülkenin bütün sporseverleri... Birleşiniz! (İbrahim Altınsay)
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/15486
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.