| |
comandante
|
Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı, Demokratik Toplum Partisi DTP'nin kongresinin sonuç bildirgesinde PKK terör örgütü lideri Abdullah Öcalan'ı Kürt halk önderi diye ifade eden parti yöneticileri hakkında soruşturma başlattı.
Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı, Demokratik Toplum Partisi DTP kongresinin sonuç bildirgesine jet soruşturma başlatı. Diyarbakır'da 3 gün süren toplantı sonrası ,Türk ulusçuluğun değiştirilmesi, özerk bölge talep eden ve bölücü terör örgütü lideri Abdulah Öcalan için Kürt halk önderi diye ifade eden, DTP Genel Başkanvekili Nurettin Demirtaş ve parti yönetimi hakkında inceleme başlattı. Savcılık kongrenin açılış konuşmasını Kürtçe yapan DEP eski Milletvekili Leyla Zana hakkında da soruşturma başlatmıştı.
|
|
~ 313 gün
|
|
| |
elchina
|
|
|
~ 313 gün
|
|
| |
kafamagöre
|
|
|
~ 313 gün
|
|
| |
hayda.bre
|
Açsa ne olucak takipsizlik kararı veriyorlar :(
|
|
~ 313 gün
|
|
| |
comandante
|
|
|
~ 313 gün
|
|
| |
dnz
|
bi kaç çapulcu yüzünden kürt insanının adını çıkardılar
|
|
1 ~ 313 gün
|
|
| |
elchina
|
|
|
~ 313 gün
|
|
| |
souvereign jr.
|
ağzımdan aldın...
elchina demis ki:
geç bile kaldılar..
|
|
|
~ 313 gün
|
|
| |
væringjar
|
Öcalan'ı önder benimsemek gibi saçmalıklardan vazgeçseler ve PKK terörünü kınasalar çözüme yaklaşıcaz.
TC'nin vatandaşları tarafından seçilen vekiller olarak, kendi vatandaşlarını katleden bir örgüte karşı gerekli tepkiyi verme ve mücadele etme görevini de üstlenmiş oldular. Bunun bilincine ne zaman varacaklar acaba?
|
|
~ 313 gün
|
|
| |
dnz
|
valla sayamadım ama çok olmadıkları kesin
elchina demis ki:
bir kaç???
|
|
|
1 ~ 313 gün
|
|
| |
elchina
|
|
|
~ 313 gün
|
|
| |
obsesif-kompulsif
|
Devleti böl diyebilecek kadar aşağılık konuma düşen bin tane dtp yi bir tane KÜRT KARDEŞİME değişmem...
bizler bin yıldır kardeşiz ve sonsuza kadar da kardeşi olucaz...
TERÖRÜ YAPANLARIN ETNİK KÖKENİNİ DEĞİL ZİHNİYETLERİNİ LANETLİYCEZ ....
|
|
~ 313 gün
|
|
| |
_needle in the h@y__
|
Evet doğru geç bile kaldılar fakat ben bunu Savcılık için söylemiyorum.
Leyla Zana ve diğer dtp liler için söylüyorum.
Bunlar hala pkk nın uzantısı değiliz diye dursun,pkk nın şu anda yürüttüğü politikayı destekliyor,ona göre adım atıyorlar.
Ndir bu politika.Kürt halkını örgütleyip,Bir iç savaş başlatmak.pkk bunun için,buna yönelik yapıyor herşeyini.
Sanki leyla zana bilmiyormu böyle konuşunca partinin kapatılacağını,soruşturmalar açılacağını.Ama zaten istediği bu.Partisi kapatılınca doğudaki vatandaşlarımıza gidip diyecekki,bakın gene kapattılar partimizi,artık devlete,sisteme nasıl güveneceğiz.bizi adam yerine bile koymuyorlar.
Böylece Halkımızı ayaklandırmaya çalışacaklar.
Bu olay son derece küçük olabilir fakat daha kimbilir nice tuzaklar kuracaklar bunun için.Bunun altyapısını öyle güzel hazırlayacaklarki...
Allah Ülkemizi bunların şerrinden korusun.
|
|
2 ~ 313 gün
|
|
| |
elchina
|
|
|
~ 313 gün
|
|
| |
_needle in the h@y__
|
sonuna yazcaktım aminnn yazan arkadaslar cıkmış çok şükür.
Bunlar şeytan şeytan şeytan
|
|
~ 312 gün
|
|
| |